Zwartgallig

Eigenlijk zit me van alles en nog wat dwars. Het zit me bijvoorbeeld dwars dat sommige mensen doof zijn als je iets overkomt maar zij daar plots op elk willekeurig tijdstip en maakt niet uit welke plek over willen praten als hun later hetzelfde overkomt. Ik stoor me aan mensen die nooit je huis kunnen vinden en structureel je telefoonnummer kwijt zijn, tenzij ze iets nodig hebben. Mensen die altijd zaniken dat je te weinig langskomt terwijl zij jouw adres blijkbaar al jaren kwijt zijn. Strontvervelend zijn degenen die hun gedachten structureel op jouw projecteren als waren het de jouwe en niet luisteren naar wat je daar dan ook werkelijk van vind. En ja… ach … meer van dat enzo.

Eigenlijk heb ik gewoon niet veel op met de mensheid, uitzonderingen daargelaten. Volgens mij zijn mensen in wezen niet echt aardig of sympathiek. Je hoeft maar een dagje het nieuws te volgen om dat te zien denk ik. Menigeen zal dat een zwartgallige blik vinden van me en och, dat is ook zo.

Een zware vraag tussen neus en lippen door: wat is uw blik op de mensheid?

Comments (1)Previous

Overlijden

Next

Zaterdag Crypto

1 Comment

  1. charles

    ik heb ook geen hoge pet op van de mensheid maar we moeten ht er mee doen. we moeten wel met ze samenleven. Mensen zijn in staat om lief te hebben maar ook om te doden.Alle nieuws is SLECHT nieuws. De good guys zijn niet interessant voor ONS mensheid, behalve als ze heeeellll erg goed zijn;moeder theresa, martelaren, Floris Nightinggale, etc…..Er is dus een middengebied waartussen wij onszelf kunnen bekijken. Daarin zit ook empathie, vergeving, compassie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft