23 november 2006
Aangeboden, na verkiezingsoverwinning overbodig geworden politicus (vervangen door aanmerkelijk goedkopere herintreder). Naast zijn grote ervaring in het leidinggeven aan, en het mede creëren van, puinhopen, het doen van verkeerde uitspraken op het verkeerde moment en tevens als bruinwerker bij een grote Amerikaanse firma, is hij bereid om 40 uur per week te werken tegen het minimumloon van een 21 jarige. De voorkeur gaat uit naar iets in de sociale sector b.v. een managementfunctie in de gezondheidszorg om de aldaar heersende chaos verder te vergroten. Spoed is geboden want hoewel hij momenteel uitstekend rondkomt van de kinderbijslag en zijn levensloopregeling moet hij een calamiteitenverzekering voor zijn huis gaan afsluiten en een extra aanvullende verzekering voor het verblijf in een zorginstelling en staan er straks ook nog eens 15000 ambtenaren in de rij voor een baantje. (3,5,10)

… ….. ……….
(Om iedereen enig puzzelplezier te gunnen, wil ik u vragen niet meteen de oplossing te melden maar een cryptische omschrijving of een leuke hint te plaatsen)