Zo, ik zit echt waanzinnig maatschappelijk te wezen vandaag. Gisteren om elf uur naar bed, vandaag om half zeven op. Als goed begin van de dag even goed mijn dijbeen afgeschaafd aan het voeteneinde van ons bed en daarna goedgemutst brood gemaakt voor vriendje, katten eten gegeven, koffie gedronken, een half uur ‘Nederland in beweging’ gedaan (wat nou bejaardengym, menig gezond mensch doet het me – griezelig genoeg – niet na!), klein beetje opgeruimd, vaatwasser aangegooid, posting geschreven en toch bijna mijn halve blogroll weer eens kunnen bezoeken.
Half twaalf inmiddels en de dag lijkt nog eindeloos te gaan duren eerlijk gezegd. Terwijl ik bedenk wat ik in die tijd allemaal wel niet zou willen doen, besluit ik nu dat ik eerst maar heel onmaatschappelijk terug naar bed ga…

Excuus voor de posting van niks, ik wilde tegemoet komen aan menigeen die eens iets ‘anders’ wilde horen ;)Ãâ?šÃ‚