The World Darts Trophy. King vs van Gerwen (17 jaar). Stik- en stikspannend. Van Gerwen leek te verliezen maaaaaar maakt het vier – vier en de vijfde en laatste set moet verlossing bieden. Waarop de presentator ineens in beeld komt en zegt “gaan we even naar de reclame en vertel ik u daarna hoe het verder gaat met de sport vanavond. U kunt op internet live verder kijken naar de wedstrijd”.

Ik brul tegen de tv dat de computer niet aanstaat ^**%#!!! maar we nemen toch maar een spurt om de aanknoppen zo snel mogelijk in te hengsten. Natuurlijk duurt het uuuuuuuuren voor die dingen eens opgestart zijn. Stefan weet het eerst op de site te komen maar plots ontbreekt er een plugin om die verdomde uitzending te kunnen bekijken. Om daarna op mijn puter te merken dat de site de toestroom kijkers niet bij kan houden en vrolijk plat is gegaan.

Wrrrraaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!! Het was dat ik gisteren in een vlaag van woede mijn toetsenbord al de euh .. vernieling ingeslagen had (idd, beheersing is niet altijd mijn beste kant, ik ben er ook niet trots op) en ik met mijn laatste ‘reserve’ bezig ben …

Anyhoe, we hadden geluk. De site werd weer bereikbaar en hoewel het beeld meteen vastliep, konden we nog net horen hoe van Gerwen met de laatste pijl de wedstrijd won.

Wat kan u op de kast jagen?