[klaagmode aan]Zo, Stefan is inmiddels ook ziek en de dozen zakdoeken zijn niet meer aan te slepen. Met onze rode neuzen, dikke klieren en wazige ogen zijn we een lekker stel zo samen (NOT). Wordt het ook precies deze week prachtig weer oftewel hier binnen bloedje- en bloedjeheet. Nee echt, dat is niet fijn als je al grieperig koorts loop te hebben[klaagmode uit]

De vriend die als eerste liep rond te hoesten zei van het weekend al dat het nogal op en neer gaat. En inderdaad, er is geen pijl op te trekken. Zo heb ik het gevoel dat het niet meer is dan wat gesnotter maar een uur later val ik uit elkaar van de spier-, oor- en keelpijn, stijgt de temperatuur dat het een lieve lust is , hoest ik me een ongeluk, hou ik mijn eten op verscheidene manieren niet binnen en draai er een doos zakdoeken doorheen. Onze halve vriendenkring was/is ook al ziek (aan het worden), blijkbaar hebben we collectief een lage weerstand.

U al aangestoken of is het slechts plaatselijk?