[klaagmode aan]Tja, wat doe je er aan .. Ze zeggen dat ik chronisch ziek ben (de schoften! 😉 ). En denken daarom dat het wat intenser is en langer aanhoudt enzo… Bah bah[klaagmode uit]

Een simpele verkoudheid betekend flinke achteruitgang merk ik. Van de week lag ik ineens in de supermarkt op de grond (spieruitvalletje) en ik moet zeggen, dat was weer even geleden dat dat voor het laatst buiten de deur gebeurde. Mijn evenwicht laat het met de dag meer afweten, ik heb mezelf tweemaal betrapt op spookrijden en euh .. laten we maar stellen dat ik een behoorlijke terugval ontwikkel.

Dat maakt me boos (wat zeg ik, woedend!) en wisselvallig maar ook behoorlijk onzeker. De laatste keer verkouden resulteerde in een longontsteking en het hield een maandje of wat aan. Alle laatste keren daarvoor ook trouwens. Dus hoe lang gaat het nu dan duren? Negatieve gedachtes en nergens goed voor, het duurt zolang het duurt nietwaar. Maar toch …

Ja, wat moet u hier nu op zeggen nietwaar? Misschien wil u mij een plezier doen en even flink uit uw nek zwetsen in de commentaren voor een paar daagjes …