Al dat geneuzel in de politiek leidt alleen maar tot veel van hetzelfde. Het nieuws is ook niet om vrolijk van te dansen. En ik heb mezelf in het voorbij rennen al kilometers achter me gelaten. Alles bij elkaar weinig inspirerend voor een luchtig weekend logje. Dus dacht ik wat onzin te posten, maar zelfs dat verdronk in de chaos van mijn bovenkamer. *Grmbl*

Vandaar, een Bep & Klep log waar zowel u als ik onszelf in uit kunnen leven. Van lollig tot bloedje serieus, hilarisch tot filosofisch, gezwets tot nieuws, vragen tot antwoorden euh … alles kan en mag de commentaren in dus (nou ja, bijna alles)! Een weekendje slow-chatten doet altijd goed!

Erm .. Mooie gelegenheid om u meteen om een gunst te vragen. Zo reageer ik altijd op elke reagluurder, maar komen sommige reagluurders niet meer dan eenmaal in een topic terug. Heel soms blijf ik daarom sipjes achter met onbeantwoorde vragen enzo *sob* Misschien willen degenen die zich hierin herkennen een uitzondering maken voor deze Bep & Klep? *Aaaaaahhhhh, pleasssse?*