Eigenaardig. Er is altijd al onderscheid gemaakt tussen linkse en rechtse media en linkse media wordt door rechtse aanhang al jaren beschuldigd van erg gekleurde nieuwsweergave. Toch heb ik het idee dat die linkse media bezig is van dat imago af te komen door geheel stupide linkse partijen af te kammen. Zo zag ik van de week in ‘Cafe de Wereld‘ enkele malen Wouter Bos neergezet worden als wenst hij alle bejaarden dood (terwijl je onder CDA/VVD als bejaarde nu al reeds de moord stikt), doen enkele cabaratiers hun best vooral over links te struikelen en valt menig links actualiteitenprogramma linkse partijen aan alsof hun leven er vanaf hangt.

Stupide, want welke debiel kiest nu precies dit tijdstip uit om maar te bewijzen dat het met de gekleurdheid van de media wel losloopt?? Je ziet de EO toch ook niet inhakken op JP of Rou? Welnee, want die willen graag een christelijke overwinning en zijn logischerwijs niet te beroerd daar zelf een handje aan mee te werken.

En dat is de pest met links. Zo gericht op eerlijk, integer en beschaafd overkomen dat ze zichzelf (zelf)spottend lachend een oor aan naaien. Daar win je tegenwoordig geen verkiezingen meer mee!!