Kat in de pan

Even de lange periode het totale gebrek aan lifeloggen inhalen hoor:

Lekker makkelijk had ik voor drie dagen burrito’s vulling gemaakt met de bedoeling na eenmaal eten de rest in te vriezen. Helaas, we waren zo dom allebei even de kamer uit te lopen en u raad het al .. we vonden onze (bijzonder kleine) kat door het dolle heen met poten en al terug in de pan (helaas geen foto’s). Groot was zijn verbazing toen de rest van het lekkers in de vuilnisbak verdween (ocherme). Leermoment: laat die pan dan ook niet staan trut!!

Ik ben een echte stapelaar en ook naast mijn bed stapel ik van alles en nog wat tot het plafond op. Ons andere (bijzonder grote) poes besloot plots bergbeklimster te worden en tee dee hee: as, peuken, boeken, sieraden, oplader en de wekker lagen in een brei op de vloer. Leermoment: toch al gestopt met roken in bed is het verstandig asbakjes te verwijderen. En misschien dat stapelen ook maar eens afleren ..

Heel relaxed toog ik afgelopen maandag al naar de supermarkt met het sublieme idee om alle boodschappen tot oud & nieuw vast in huis te halen (ben ik eens ruim op tijd). Lopend, dan kon ik een karretje mee jatten (zelfs ik krijg het niet op de snorfiets gestapelt). Maar deze wijk was heel stiekem al eerder begonnen met kersthamsteren waardoor een deel niet beschikbaar was. Bovendien waren een aantal dingen niet eens houdbaar tot kerst, laat staan oudjaarsdag. De hele actie bleek sowieso onverstandig, ben de rest van de week ubergesloopt geweest! Leermoment: zou ik echt chronisch ziek zijn?

Eergisteren dacht ik toch een uurtje leuk te gaan winkelen voor wat nieuwe kleren aangezien er bijna niets meer in mijn kast ligt. De normale-maten winkels was bijna alles te klein. Maar de grote-maten winkels zijn exact dezelfde maten veel en veel te groot. Welke vent heeft dat toch uitgedacht?! Verder is winkelen in de winter niet alles, voor je mutsen, handschoenen, sjaals, jassen en dikke truien uit hebt, heb je onderhand geen zin meer iets te passen. Enfin, toch een leuke broek en trui gevonden! Tussen de gewone maten dus de drang een winkel in de hens te steken maar onderdrukt. Leermoment: winkelen is geen zak aan, leuke dingen kopen dan weer wel..

Mijn leefritme heeft als nadeel dat in tijden van kerst-stress er s’middags nergens normaal brood meer te krijgen is. De bakker was zo lullig niets opzij te willen leggen in ‘speciale periodes’ (ik heb het vermoeden dat het er mee te maken heeft dat hij een crush op mijn vriend lijkt te hebben), de super doet dat sowieso al nooit. Dus ben ik gisterenochtend maar wakker gebleven om zodoende acht uur s’ochtends volkomen daas de supermarkt in te rennen voor brood. Groen weggetrokken in een verder totaal lege winkel, trof ik natuurlijk toch ‘de mevrouw met enorme boodschappenkar’ die niet zelf kon inpakken, formuliertjes moest invullen voor bezorging en geen clue had dat een pinpasje wat sneller door een pinautomaat moet wil de boel werken. Ben gelukkig nog zonder teveel instortingen thuis gekomen maar volgend jaar eten we wel afbrakbroodjes ofzo. Leermoment: misschien wordt het tijd voor een broodbakmachine?

Zeventien december bestond CiNNeRs vier jaar. Had een heel verhaal in mijn hoofd met reflectie en weerspiegelingen enzo. Helaas, vergeten! Nu is het al de 22e dus dat mooie verhaal komt wel met het vijf-jarig bestaan. Leermoment: die briefjes helpen ook geen moer als ze tussen andere troep gestapelt liggen ..

Gelukkig is nu alles gekocht en geregeld, hoef ik alleen nog drie dagen bij te komen voor eerste kerstdag. Na vier jaar mislukte pogingen achter elkaar hopen we dit jaar echt kerst te vieren bij mijn familie *Klopt alles af wat maar op hout lijkt* En u bent weer bij op lifelog-gebied ..

Hoe verlopen uw voorbereidingen voor de feestdagen?

Comments (2)Previous

PVV al LPF-trekjes

Next

Orgasme voor wereldvrede

2 Comments

  1. ik snap hier niks meer van

    groeten niels
    http://www.Kattenmaatje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft