Na jaren achter elkaar een totaal mislukte kerst gehad te hebben, lijkt het dit jaar te gaan lukken allemaal (hout, hout, waar is het ongelakte hout!!). Eigenlijk hebben we niet eens zo gek veel met Kerst op ofzo (zeker na de afgelopen jaren niet meer) maar dit jaar komt het zo uit dat we per ongeluk vier dagen sort of kerst aan het vieren zijn (we compenseren maar meteen goed). Tweede kerstdag hebben we een kerstig dartstoernooi, eerste kerstdag gaan we naar familie, kerstavond is vastgelegd voor anderen en zo hielden we vandaag over voor onszelf. Dus hebben we vanmiddag wat rondgehangen en vanavond gezellig vier uur zitten gourmetten. Deze keer wel met een heus gourmetstel (waar we vorige keer tot over onze oren in vlees, groentes, sausjes, stokbrood en meer vergaten waren dat we nog een nieuw gourmetstel moesten kopen *grinz*).

Het was gezellig, lekker en kerstig, wat wil een mens nog meer (behalve minder ellende in de wereld maar ik wilde het klein houden vandaag ..)

Wat zijn uw kerstige plannen?