Ik ben gestokt!!

Gestokt zeg ik u! En nog wel door de heer die doorgaans niet zo van de stokken is..

Tien dingen die je vermoedelijk nog niet van mij wist:

1. Krakkemikkig en overwichtig als ik nu ben, vroeger (dunner en kwieker) zat ik op … ballet! En dat vond ik ook nog onnoemelijk leuk. Mijn balletlerares vond mijn kortgeknipte koppie echter niet zo leuk en weerde me van elke voorstelling. Dat kon mij niet aansporen mijn haar te laten groeien, wel gaf het de doorslag mijn balletschoentjes aan de wilgen te hangen.

2. Later heb ik lange tijd aan paardrijden gedaan. Ben zelfs een tijdje vrijwilliger geweest bij paardrijden voor gehandicapten. In de enige wedstrijd die ik ooit gereden heb werd ik overigens 27e. Van de 28 dus.

3. Tranen met tuiten huilde ik bij de tekenfilm The Lion King! Maar ook mag ik graag een potje janken bij spannende sportfinales wanneer mijn favoriet na een stevige strijd de titel in de wacht sleept.

4. Stiekem heb ik een enorme afkeer van voeten, ook de schone, verzorgde, niet riekende voeten.

5. Heb ik ook nog een enorme weerstand tegen slapen. Vind het zonde van mijn tijd en als het zou kunnen sliep ik eens per week eens een dagje. Hoe ironisch dat juist ik ongeloveloos vaak even moet slapen. Of misschien juist meteen de oorzaak van mijn hekel aan slapen.

6. Ik kan niet liegen tegen mijn geliefde, niet eens iets verzwijgen. Zelfs als ik me voorneem iets nog even niet te vertellen, heb ik het er al uitgeblaat voor hij een teen in de gang heeft gezet.

7. Eigenlijk ben ik ontzettend wraaklustig ..

8. Hoewel ik erg kan meeleven met menselijk drama op tv, jank ik pas echt de ogen uit mijn kop als het om dieren gaat.

9. Het liefst zou ik als een enorme ADHDer zonder zelfbeheersing alles willen zeggen wat maar in mijn hoofd opkomt, zonder me druk te maken wie er wat dan ook van vindt. Lijkt me heerlijk bevrijdend!

10. Ben altijd al wat fysiek onstabiellig geweest en keek ook nog bijzonder slecht uit mijn doppen. Toen ik klein was brak ik overal mijn nek over, als ik er niet vanaf aan het vallen was. Heb er ruim een jaar over gedaan voor ik kon fietsen .. met zijwieltjes! (Verklaart een hoop zeker)

Tot zover de achtergrondinfo van CiNNeR. Ben benieuwd of TheWomanNextDoor, Paool en Frans54 zich willen laten stokken ..

Of is er wellicht nog een vrijwilliger in de zaal?

Comments (13)Previous

Van Barneveld Wereldkampioen (PDC)

Next

Modetrend voor 2007

13 Comments

 1. Ik heb laatst al een stokje aangenomen en het moet geen gewoonte worden dus ik pas deze keer. Wat ik nog niet op mijn log gezet heb in de loop van de tijd is bovendien volgens mij de moeite van het weten niet waard (uh, ja zeg ik kan toch moeilijk zelf gaan roepen dat dat dingen zijn die ik graag ongeweten wil houden hè)

 2. ow gottegot, laatst zag ik hem met vier en nu al met tien dingen? tien? die jullie nog niet weten…hehe, dan wil ik ze vast niet kwijt LOL…… maar ik zal kieken of ik het in een bepaalde vorm kan gieten 🙂

 3. hoi CiN ik zal het combineren en alsnog het verzoek van een eerder gedaan stokje met die van jou neerpoten. Tien is errug veel en met openwaaiende deuren is er al veel gezegd.
  Ik doe mijn best!

 4. Mijn alter ego Culinette is ook gestokt. Maar ik hoef er maar vijf ! Gelukkig maar. :-“

 5. Ik vind dit rode veel leuker dan paars…. ben meer voor rood nl.

  De beste wensen!!

 6. Idd, ik heb hem pas nog gehad met 5 dingen die niemand tot bijna niemand wist. Het wordt er niet gemakkelijker op 😡

 7. citrientje

  zo dat weten we ook weer.

 8. Zo kan het ook Cinner. Hoop toch dat je licht mogelijk door het jaar gaat: zoveel mogelijk jezelf!

 9. @Frans: nou ja twee van de drie laten zich stokken, toch nog een verbluffend goed resultaat 😉 Ben wel extra nieuwsgierig wat je verborgen houdt. Misschien een sm-kelder of een romance met een bekend persoon? 😉

  @Paola: ja, zag na het plaatsen pas dat hij van vier naar vijf tot tien naar tien gegaan is. Ben erg benieuwd 😀

  @Jackie: wat kleinere anekdotes zijn vast ook heel geschikt en dankjewel dat je hem toch aanneemt! (Zal je niet te vaak gaan stokken 😉 )

  @Cornette: tien mag ook best hoor 😀

  @Chantal: dankjewel! ben zelf ook wel erg in mijn nopjes ermee. Met dank aan vriendlief die me motiveerde eens iets heel anders te bedenken.

  @Redstar: hopelijk wordt het niet straks dertig dingen, dan neemt niemand hem meer aan #-o

  @Citrien: heb je altijd al willen weten zeker :-j

  @Marius: dankjewel, ik zal mijn best doen @};-

 10. Nou OK dan zal ik nummer 1 bekend maken: ik houd verborgen dat ik dingen verborgen houdt :d

 11. Ene Mibi zag er een uitdaging in om het aantal punten te verdubbelen naar tien, niet mijn schuld dus….!

  Overigens kan ik er nu ik er over nadenk zeker nog tien noemen. Kennelijk ben ik een stuk geslotener dan ik dacht… 😉

 12. @Suffie: of je hebt de tijd niet om alles en alles op te schrijven 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft