Modetrend voor 2007

Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook nieuwe trends en .. nieuwe mode. Voor vrouwen zou de – in mijn ogen verschrikkelijke – hoge taille weer in raken en zij mogen op stap met tassen van een meter bij een meter groot (“je kan tenminste wel je hele leven erin meenemen”). Lichtelijk overdreven toch niet echt om stijl achterover te slaan allemaal. Voor de man kwam echter iets totaal schokkends uit de lucht vallen:

de high-tech glanzende legging??!!

Op het beeldscherm verscheen prompt een man gestoken in een lichtblauwe, bijna fluoriserende legging en om eerlijk te zijn, daar zie ik de mannen in mijn omgeving toch niet snel in lopen hoor (en dat moet je ook niet willen!).

Blijkbaar hebben we die nieuwe trend te danken aan het concept ‘Dancing with the stars’ wat momenteel de wereld over gaat. Daarin hijzen (semi-)bekende mannen zich regelmatig in broeken die de bloedsomloop geheel afknijpen en de kans om onvruchtbaar te raken fors vergroten. Desalniettemin tevens een inspiratiebron voor menig modehuis dus …
Wat denkt u, goed plan of flutvoorspelling?

Comments (25)Previous

Ik ben gestokt!!

Next

ZZZzzzZZZZzz

25 Comments

 1. Lijkt me helemaal niks, zeker voor iemand van mijn postuur: bij mij zou zo’n ding waarschijnlijk nog te ruim zitten ook en dat lijkt me helemaal geen gezicht.

 2. citrientje

  ik heb er al es wat over gehoord maar het bleek toen een grap te zijn.

 3. Vind ze bij vrouwen ook al niets eigenlijk, en dan zijn het meestal nog van die vette snackbar modellen die dan zo’n ding aantrekken ook, YUK!!!!

 4. Bah! Hi-tec glanzend! Wat is er mis met visnet???

 5. Ik houd het wel gewoon bij de 501 😡

 6. Ik wilde serieus hierop reageren maar las toen de comment van suffie. Nu lukt serieus niet meer.

 7. mij niet gezien 🙁

 8. Quote:
  “Daarin hijzen (semi-)bekende mannen zich regelmatig in broeken die de bloedsomloop geheel afknijpen en de kans om onvruchtbaar te raken fors vergroten.”
  Moet een zegen voor de mensheid zijn 😉
  Ach, en waar zijn kleren voor?
  Ik draag ze omdat ik het anders koud krijg cq verbrand of een bekeuring krijg en niet om die “modemongolen” rijk te maken.

 9. Taille omhoog, nou mag in de meeste gevallen wel een stukkie hoor! Zie er af en toe zoveel overheen bungelen dat ik me afvraag of dat geen moeder/vriendinnen heeft!!
  Wat betreft die glanzende…. dat is toch wel een grapje hoop ik??

 10. Het toeval wil dat ik net er eentje gekocht heb. En kon het niet laten deze op mijn blog te zetten. :-“

 11. @Frans: je kan hem nog gebruiken als fleurige sjaal 😉

  @Citrientje: vraag me af hoe serieus het deze keer is. Er worden wel meer kleren op een catwalk geshowed die een gemiddeld mens van zijn leven niet zal dragen ..

  @Mannie: eej, leggings staan mij heel goed ja! 😀

  @Suffie: dat is dan weer hopeloos achterhaald geloof ik maar dat weerhoud een echte man als u toch zeker niet!!

  @Redstar: maken die nu ook al leggings? *grinz*

  @Branwen: vandaag een nieuwe poging? 😉

  @Kurai: niet zo modebewust? 😉

  @Henk: LOL Overigens zijn leggings meestal juist vrij goedkoop en kunnen best warm cq luchtig zijn ..

  @SillyYou: ook weer waar maar de tailleband hoeft nou ook weer niet meteen onder de borsten, dat zit weer niet lekker. Enne, dat glanzende was in de modeshow die men liet zien bloedserieus, fel, glanzend met glitters en hellichtblauw 😀

  @Brillie: na je log gezien te hebben kan ik alleen maar zeggen: iewwwwww!!! 😮

 12. Glanzende legging voor de mannen? IK STEM VOOR!
  =))

 13. Paola

  whahaha ik heb er ooit ook een logje over geschreven…en over een mannenpanty…het hele mannenpantyforum viel over me heen…..beware cinner, beware:d:d:d

 14. @Tante Gerda: nou durft er geen man meer te zeggen dat hij het mooi vindt vrees ik 😉

  @Paola: gelukki hebben ze het hier nog niet kunnen vinden *grinz*

 15. Joke

  Ik heb me nog nooit met mode beziggehouden en als ik dit zo lees, was dat een hele goede beslissing.
  Ik vond het al erg genoeg dat ik gisteren een volwassen vrouw met een ultra strakke legging zag lopen….yak!

 16. kenneth

  als de legging echt mode gaat worden voor de man, dan zal neem ik aan de g-string voor mannen ook aanzienlijk populairder worden.

 17. manuel

  Hey gasten,

  Ik draag zelf wel de damesvariant, helaas. (maar wel goedkoop)
  Het zit gewoon goed en is lekker warm.
  Tja of het nu 10 graden onder nul is of 20 graden boven nul, een echte ‘oplossing’ om het wat warmer te krijgen met koud weer is er niet. Ja een extra jas of een muts maar het blijft tochten onderlangs je pijpen.
  Een thermoonderbroek is al gauw té warm. Daarom is dit een goede oplossing.

  En probeer eerst eens. Niemand hoeft het te weten. Koop er een bij de zeeman van twee euro, probeer het en merk zelf of het wel of absoluut niet wat voor je is.

  Greetz

 18. @Manuel: zeker een goede oplossing maar hier wordt het gebracht als modetrend zonder broek er overheen. Een maillot zonder voeten is ook lekker warm trouwens.

 19. Cool site. Thanks.

 20. Willem

  Een glanslegging…als de man mooie strakke benen heeft vind ik het heel sexy als ze dat gaan dragen. (Nb ik ben geen homo). Zou daar zelf ook wel in willen lopen maar ik ben niet zo’n durfal. Dus alleen als ik heel veel mannen een legging zie dragen. Let wel: Bij vrouwen vind ik leggings ook spannend en sexy, maar ook dan geldt dat ze er wel een figuur voor moeten hebben. Zoals je vroeger wel eens zag: uitgelubberde benen in een vieze grijze legging van “pyamastof” —afschuwelijk!

 21. Very good site. Thank you!!!

 22. Very good site. Thanks!

 23. Very good site. Thank you:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft