ZZZzzzZZZZzz

Ongetwijfeld zijn er allemaal spannende dingen in het nieuws geweest waar ik me loeidruk over zou kunnen maken op mijn webstek. En zoals gewoonlijk denk ik voor tien en daar zit gerust ook iets logbaars tussen. Maar ik merk dat de feestdagen en de ‘verhuizing’ nog steeds hun tol eisen enzo, waardoor er sprake is van auw en oeh en moeh (om het over mijn volslagen achterlijke bioritme maar niet te hebben). Dus heb ik maar wat lekker zitten lanterfanten en het nieuws het nieuws gelaten.

Is er nog iets belangrijks gebeurd?

Comments (8)Previous

Modetrend voor 2007

Next

Nijntje taal

8 Comments

 1. Dat is heel subjectief, wat vind JIJ belangrijk?:)

 2. Ik vind het het beste nieuws deze week dat ik via mijn eigen PC weer comments bijje achter mag laten. En ik hoefde er niets voor te doen!! Joehoeeeee!!! Die blacklist leeg halen heeft zeker gewerkt? welkemanier ik is weer een blij mens omdat ik weer met de grote mensen mee mag praten!

 3. Ja zeker, het regent momenteel niet 😡

 4. nieuws? leuks? weinag.. die combi is vaak al lastig genoeg! kheb wel 1 ding geleerd.. zie mn site.. hihi 😉

 5. Vast wel, maar ik ben al de hele week bezig met wakker worden. 😉

 6. Het is net waar je de norm legt. Ja, er gebeuren dingen met kinderen in India, wat niet zou moten gebeuren. Maar of dat nieuwswaarde is… [-(

 7. @Chantal: wat mijn lezers belangrijk vinden \:d/

  @Wolvin: eigenaardig, heb je toch in de spamfilter gezeten denk ik. Maar hoe je er in gekomen bent?! Hoe dan ook, welcome back!!!

  @Redstar: dat is zeer plaatselijk heb ik gemerkt 😉

  @Branwen: lekker rustig ..

  @Juul: dat is een wijze les hahahahaha!

  @Beeobee: ken het fenomeen, heb vandaag meer geslapen dan wat anders.

  @Brillie: de drempel van wat nieuwswaardig is, ligt hier een stuk lager dan voor de NOS vermoed ik ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft