Let's Play Daaaaaaarts!!!

Yiaaaaaah! Het is weer zover, The Lakeside 2007 is zaterdagmiddag van start gegaan. Oftewel: in huize CiNNeRs zitten we continue aan de buis vastgeplakt. (het is al zo erg dat we een smsje kregen om ons een plezierige week in eenzame opsluiting te wensen …).

Favorietjes Ted Hanky en Martin Adams zijn door, helaas vielen Vincent vd Voort en Paul Gibbs af. Co Stompe is ein-de-lijk verder gekomen dan de eerste ronde! Alleen jammer dat daardoor Jelle Klaasssen weer naar huis kan. Moeilijke wedstrijd om te kijken, om de minuut veranderend van favoriet is elk resultaat zowel geweldig als teleurstellend. Maar misschien is het voor Jelle Klaassen stiekem prettig om van de showcaravan af te zijn en Co Stompe was het toch echt heel erg gegund die eerste-ronde-vrees te overwinnen.

Vanmiddag mijn favorieten Darryl Fitton en Gary Anderson (ondanks dat hij tegen Albertino Essers speelt, ben ik nu een ‘slechte Nederlander?) en hopelijk gaat Van Gerwen vanavond de sterren van de hemel gooien.

U nog iets op tv gekeken vandaag?

Comments (4)Previous

Zaterdag Crypto

Next

Jeugdzorg wast handen

4 Comments

  1. Vandaag nog niets gekeken nee hehe. Gisteravond wel eens een ouwe film gekeken op dat digitale kassie hehe. Poltergeist en het was nog steeds leuk om te zien. Ben zelf niet zo’n dart fan

  2. Yoep gekeken. En nu durf ik niets meer te bloggen over mijn Porsche.

  3. Het duurde even eer ik doorhad dat je waarschijnlijk Youp bedoelde .. Maar je kan gerust over je porche logen, ook Youp is stiekem kapitalist 😉

  4. Haha, ik durf nu niet meer te loggen over grote, ronde, perfecte paprika’s. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft