Let’s Play Daaaaaaarts!!! (2)

Zo, dat was een frustrerend dagje gisteren! Mijn favorieten vielen bij bosjes waarbij Darryl Fitton echt beroerd stond te spelen. En van Gerwen eruit!? Een enorme depressie daalde neder over huize CiNNeR.

Kan uw humeur ook tijdelijk verknalt raken door sport?

Comments (9)Previous

Jeugdzorg wast handen

Next

Er is er een jarig ..

9 Comments

 1. citrientje

  euhhhh ik heb gister besloten dat ik darten niet zo leuk vind.

 2. Pukske

  nah…dacht dat je niet voor van Gerwen was…

  ja was ook niet mijn favo dag, sjonge jonge…halve hartverzakkingen…

 3. Pukske

  ohw nee dat was essers zie ik net, nou tenminste nog 1 die doorgaat.

  je bent nu toch wel voor hem ????

 4. @Citrien: LOL Die neiging had ik ook even ..

  @Pukske: ja nu wel maar hij was aanvankelijk niet mijn favorietje. Maar goed, gun het hem wel hoor.

 5. Alleen als NEC van Vitesse verliest. Dan ben ik niet te genieten. Dus het gaat de laatste tijd wel goed met me 😡

 6. Volg het darten niet zo, maar heb begrepen dat zowel de eerste als de tweede geplaatste (Engelsmannen) door Nederlanders zijn gewipt.
  Dat lijkt me reden voor een feestje!

 7. Joke

  @Casaspider: ja, ware het niet dat ook de Nederlanders er bij bosjes door de Engelsen uit worden geknikkerd.

  zoooo, frustrerend dagje gister! Ik begreep op een gegeven moment écht niet meer waarom van Gerwen maar bleef uitkomen op dubbel tien, terwijl die die toch íedere keer niet gooide! Zorg dan dat je op een andere dubbel uitkomt! AAAARGH!

 8. Pukske

  ogodgodgodgod heb je het gehoord van Andy Fordham?

 9. Mijn humeur kan wel behoorlijk opknappen van mooie sport, ik laat het echter niet door tegenvallende sport bederven, dan is er wel iets anders dat leuker is (en dat hoeft niet beslist op tv te zijn)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft