Let’s Play Daaaaaaarts!!! (3)

Dat was schrikken vandaag. Helemaal klaar om te genieten van Andy ‘The Viking’ Fordham bleek dat hij een half uur voor de wedstrijd met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis was gebracht. Na wat berichten over infecties in zijn borst zou hij problemen met zijn lever blijken te hebben.

Op zich zat dat er ongetwijfeld wel aan te komen, met zijn gewicht en alchoholisch verleden kon het bijna niet anders dan dat zich op een dag zou wreken. Maar het blijft een naar en griezelig bericht en zette een zware domper op de Lakeside.

Maar goed, de wedstrijden gingen door en op een krakkemikkige manier haalden John Boy Walton en Niels de Ruiter de tweede ronde. Dat is dan wel weer leuk, hoewel ze beter zullen moeten gaan spelen willen ze verder komen.

Comments (2)Previous

Er is er een jarig ..

Next

Met het RIAGG op vakantie

2 Comments

  1. Laatste wat ik hoorde aan het eind van de middag was toch weer dat het ging om vocht achter de longen waarvoor hij nu een drain heeft en nog enige dagen in het ziekenhuis moet blijven. Jammer inderdaad, is toch altijd een heel aardige smaakmaker.

  2. Ja het bleek uiteindelijk toch niet zijn lever. Hopelijk kanpt hij snel op ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft