Let’s Play Daaaaaaarts!!! (4)

Vanavond heb ik de bank opgevreten, de tv toegeschreeuwd en vermoedelijk de buren daarmee de stuipen op het lijf gejaagd. Na een zwak begin van wat een ongekend spannende wedstrijd werd, wist Niels de Ruiter niet alleen tweemaal van achterstand terug te komen maar uiteindelijk te winnen!!!

Ik ga even bijkomen …

Comments (4)Previous

Demonstranten te huur

Next

Anti-spam-dingskies

4 Comments

  1. Ik heb twee kaassouflees, doperwtjes en aardappelschijfjes opgevreten.

    Maar ik vond het ook best spannend hoor.;)

  2. Dat was vast lekkerder dan mijn bank 😉

  3. Ik ken iemand die momenteel helemaal gek wordt van Nixon

  4. LOL Het was me een wedstrijd!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft