Let's Play Daaaaaaarts!!! (5)

De Lakeside is weer over en gedaan maar pfff, de finale was om de tv het raam uit te gooien zo spannend. Aanvankelijk rende Adams over Nixon heen en maakte het met gemak 6 -0. Zielig voor Nixon zag en hoorde je iedereen denken, haalt die arme man geen enkele set meer binnen.

Dom, dom, dom al dat onheil over ons heenroepen. Prompt begon de wedstrijd pas echt. Nixon stormde vooruit, Adams liet ook nog vier matchdarts liggen en tee dee hee, het werd 6 – 6??!!! De hemel zij geprezen verliep de zevende set normaal en won Adams eindelijk zijn eerste tv-titel. Had hij op deze manier verloren denk ik dat hij onmiddelijk gestopt was met darten eigenlijk.

Nu weer afkicken dus. Hoewel, 10 Februari begint de Masters of darts!!

Overigens is het maar de vraag of de Lakeside zo’n groot of leuk dartsevenement blijft. Nadat vorig jaar van Barneveld is overgestapt naar de PDC, zijn ook Jelle Klaassen, Michael van Gerwen en Vincent van der Voort overgestapt. Ook enkele Engelsen overwegen een overstap. De BDO reageert ook nog eens uiterst kinderachtig wat hun reputatie geen goed zal doen. Van Barneveld hangt ondanks vier overwinningen niet meer in de fotogallerij en hij of zijn vrouw zijn niet meer welkom op de Lakeside. SBS6 was eveneens heel wat minder welkom dan normaal, omdat zij het gewaagd hadden een PDC toernooi uit te zenden. Vraag me af of de bond nog wel zo’n lang leven beschoren is …

Comments (6)Previous

Verrek?!

Next

De kentekenplaat

6 Comments

 1. Pukske

  :d oei oei oei!! wat was het spannnend!!! Hartverzakkingsmomenten! Hoewel ik het leuk vind voor Nixon dat hij zo goed terug is gekomen, was Adams mijn favoriet! Ben blij dat het het nu een keertje hebt gewonnen.

  wat doen ze inderdaad vreemd zeg de BDO…maar goed, zo wordt het volgend jaar ook niet leuk om de lakeside te kijken als alle nederlanders dan bij de PDC zitten…

 2. Ja zo was het eigenlijk wel heel ok. Nixon kan beretrots zijn en Adams gelukkig gewonnen.

  Enne, Co blijft bij de BDO 🙂

 3. welke legue vind je nu het beste en leukste om te kijken, die met Jelle of die met Barney?

 4. Toen ik gisteravond die opm bij het vorige dartslogje gooide was Nixon net op 6-6 gekomen en had de vrouw van Adams na de vreugdedansjes bij 6-0 inmiddels alle stadia van ellen en wanhoop doorlopen en was bezig de coulissen in te vluchten voor de beslissende set. Volgens mij vond die het helemaal niet leuk dat het toch nog spannend werd 😉

 5. @Chantal: Klaassen is overgestapt naar barney maar het leukst zou ik een bond vinden. Tot vorig jaar was de BDO het leukst om te kijken maar na de leegloop zal dat alleen maar minder worden helaas.

  @Frans: nee zeker niet, ze had zelfs gerookt!

 6. Darten : ZZZZzzzzzzzzZZzzzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft