Blond!

Zonder foto’s is er eigenlijk niets aan om het te lezen vermoed ik. Maar mijn intellect heeft zich razendsnel aangepast aan mijn nieuwe haarkleur waardoor het nog niet gelukt is een ook maar enigzins normale foto te maken. Dus dan toch zo maar: ik ben van zwart-rood naar lichtblond-koper gegaan! En moet zeggen dat het resultaat boven verwachting (en dat van mijn kapster) is. Het is behoorlijk egaal geworden, kambaar gebleven, niet afgebroken of verworden tot bos stro en kon mijn lengte ook nog behouden. Wel even wennen, ook al ben ik onnoemelijk in mijn nopjes ermee schrik ik me elke ochtend nog kapot ..

Blijkbaar zijn mijn hersencellen meteen mee gebleekt trouwens. Dezelfde avond vergiste ik me enigzins en liet ik het vlees tien minuten afkoelen op een vol open gedraaide gaspit waar het vlammetje wonderbaarlijk van was verdwenen. Alsof dat niet stom genoeg was, bleef ik vervolgens even flink snuiven onder het roepen dat dat bizar stinkt (dat is ook zo!). Nadat mijn vriend het lakonieke advies gaf dat het wellicht verstandiger was een momentje uit de keuken te stappen, heb ik dan weer wel fabeltastisch ontspannen geslapen.

Alleen jammer van de vage hoofdpijn, maar dat kan ook van het kappersbezoek geweest zijn toch?

Comments (13)Previous

Oeps?

Next

Detentie op eigen kosten

13 Comments

 1. Ik ga vandaag voor donkerbruin. Ben benieuwd hoe gade dat vindt.

 2. Ik ben koperrood…..

 3. Tante gerda

  fotoooooooo!!!

  mijn hele leven heb al bruin haar, heel erg mooi bruin al zeg ik het zelf, en lang, maar ik vraag me ook erg vaak af of ik niet eens een keer blond zou kunnen zijn, maar ik durf niet:((

 4. Ja foto ja. Ik ging ooit van rood (mijn eigen kleur) naar bijna wit en toen weer naar rood. Heerlijk rood. Ik hou het nu zo.

 5. @Vitrage: vast mooi, ik ben benieuwd!

  @Chantal: Grappig, ik heb je altijd met donker haar voorgesteld (een soort sjiek, weet ook niet hoe ik er op kom)

  @Tante Gerda: ja ik moet echt weer eens aan de foto’s. Enne, Tante Gerda klinkt mij wel als donkerblond met wat highlights (een mens is van nature bevooroordeeld merk ik wel weer). Kan me wel voorstellen dat je niet durft, blonderen is nooit echt gezond voor je haar en met lang een groter risico dan als je het zo weer kan afknippen. Gek genoeg denk ik dat als je er voor gaat, een pakje (Garnier ontkleurder, is heel zacht) waarschijnlijk beter is dan een kapper omdat bij de kapper alles wat agressiever is (gericht op snel). Of eerst hele dunne highlights proberen, dan zou ik wel naar de kapper gaan. Hoe dan ook een risico, voor hetzelfde geldt was het bij mij zo afgebroken (let wel, ik verf me wezenloos en dat scheelt snel een slok op een borrel)

  @Cornette: ik hou er denk ik ook wel een roodtint in. Die vervaagt nu wel snel, ben al bijna witblond.

 6. Ik snap niet dat mensen zo’n werk maken van hun haarkleur: die van mij is ook een stuk lichter geworden en dat zonder er iets voor te hoeven doen :d

 7. Het is erg mooi geworden. Gade denkt vanavond dat hij met een vreemde in bed ligt. Heb nu wel ook een beetje hoofdpijn. Komt echt van de kapper.

 8. citrientje

  om die reden is hier het gas afgesloten

 9. Alles kan. Maar toeval bestaat niet. :-w

 10. Blond is dom, zelf blond laten maken mogelijk nog dommer?

  Ach welnee, dat zit tussen de oren.

 11. @Frans: het is een vrouwending 😉

  @Vitrage: ah, goed om te horen. En ja al dat gesmeer, gebrand en getrek aan dat haar is wel hoofdpijnlijk 🙂

  @Cirtientje: euh, helemaal afgesloten?

  @Brillie: dat is discutabel maar in dit geval beweerd niemand dat het op toeval berust 😉

  @Renesmurf: psies, ik klim er wel weer overheen *grinz*

 12. ik heb wel eens witte plukjes als ik weer eens het plafond gewit hebt maar verder verf ik het niet:d

 13. Handig, je hoet niet eens naar de kapper .. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft