Stop maar met lijnen..

.. want de gouden oplossing voor vetreductie is gevonden: geluidsgolven!

Ultra Shape, zoals de methode met ultrageluid heet, werkt op vergelijkbare wijze als een niersteenvergruizer. De klant geeft aan op welke plaatsen hij of zij vet kwijt wil. Daarna wordt er op die plekken een apparaat in werking gezet dat ultrasoon geluid afgeeft. Die geluidsgolven maken vervolgens de onderhuidse vetbolletjes kapot. Die kapotgemaakte bolletjes, wel tot anderhalve liter per behandeling, verdwijnen via lever en de urinewegen op de natuurlijke manier. De hoeveelheid ‘weggezongen vet’ maakt gemiddeld zo’n zeven centimeter verschil in de omvang van de patiënt. Op de plaats waar het apparaat zijn werk heeft gedaan, komt het vet niet opnieuw terug. Het is pijnloos opgelost.

Een soort liposuctie, maar dan zonder eng gerag met enorme holle naalden in je lichaam. De inspectie van Volksgezondheid heeft tot dusver geen klachten ontvangen over de methode. Je zal wel een arts nodig hebben om het uit te laten voeren. Vraag me wel af of iedereen het zomaar kan laten doen, het zal toch wel flinke druk op de lever zetten ..

Maar toch .. best een vet idee misschien? 

Comments (16)Previous

Acceptatie

Next

Nog wat meer acceptatie ..

16 Comments

 1. citrientje

  denk niet dat zoiets werkt. gewoon minder eten.

 2. Is dat proces ook omkeerbaar (zou voor mij wel handig zijn: zonder me helemaal klem te moeten eten 7 centimeter erbij :d )

 3. zeker! maar first things first, gewoon de rem op de eetlust.

 4. 😕 Zo door redenerend stop je een speklap in de magnetron en komt er mager vlees uit.
  [dit experiment mag alleen door niet vegetariërs woorden uitgevoerd]

 5. Het is gedrag, nee hoor, kwestie van techniek. De maakbare mens. U blijft gewoon doen wat u niet laten kunt. En als er geen plek meer is waar het vet zich kan ophopen? Daar vinden we nog wel wat op. Feit of fictie?

 6. Zou Metallica ook helpen?

 7. Zendsignalen van GSM masten schijnt ook goed te zijn om bij af te vallen.

 8. @Brillie: maar van gsm masten afvallen schijnt weer een stuk minder gezond te zijn :d

 9. Het enthousiasme is niet zo groot merk ik. Ik zie er wel iets in hoor (als het echt werkt dan). Er kwam dezelfde avond een item op Nova en daar bleek het wel om plaatselijke plekken te gaan waar een kleine ophoping zit na bv zwangerschap. En dat wekte bij mij wel enthousiasme op 😀

 10. MeisjeMeisje

  Als levenslange lijner heb ik uiteraard direct gegoogled op deze geweldige uitvinding. En ja hoor, het werkt niet. De Telegraaf heeft een abonnement op dit soort fantastische afslankverhalen. Ten eerste is het reteduur. Een behandeling kost in Engeland alleen al 500 pond. Das 750 euri’s. Per keer. Een aangezien je de eerste keer slechts 1 of 2 cm kwijtraakt….
  Het komt maar heel zelden voor dat er 4 cm omvang verdwijnt. En de kans dat het terugkomt is groot. Dus so much voor spectaculair lui afvallen. Afvallen in de portemonnee kun je dus beter stellen.

 11. MeisjeMeisje

  Nog even teraanvulling. Er wordt maar dus zelden 4 cm verlies in omvang behaald. Dit is pas na een aantal behandelingen. Dus het kost je klauwen met geld, en het levert nog niets op ook.

 12. Nou ja ik vind voor zo’n techniek 4 cm behoorlijk wat eigenlijk. Het is logisch dat je geen kilo’s afvalt, wat dat aangaat is gezond eten en veel bewegen doorgaans nog het beste advies denk ik. Maar voor plaatselijke probleemgebieden kan het best wat doen en zie ik er wel wat in. Zolang je niet de Telegraaf stijl en het idee van tientallen kilo’s lichter verwacht idd. Het is alleen duur ja (hoewel liposuctie ook en daar wordt het mee vergeleken).

 13. Ik geloof er niks van. Zo simpel kan het niet zijn.
  Doe mij maar een Wii. Lekker bewegen maar dan ook echt leuk bewegen. Dat helpt.

 14. Wat is Wii en nog belangrijker, zou ik het ook kunnen?

 15. Hm… geluidsgolven?
  Volgens mij gewoon de helft minder eten en flink bewegen!

 16. ex Klant

  Ik ben erin getrapt, behalve dat het NIET werkt, de machine die gebruikt werd (SlimShapers) raakte oververhit met als resultaat een 2de graad brandwond aan mijn zijde waarvan ik een een 10 centimeter donkere plek zal blijven achterhouden. Slimshaper laat je een verklaring tekenen vooraf waar ze van alle mogelijke problemen na de behandeling niet verantwoordelijk zijn. Mijn conclusie, ik was STOM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft