Verbazing alom

Er waren 2000 onderzoekers van alle windrichtingen voor nodig die een zekerheidspercentage van 90% ten best gaven, maaaaarrrrr dan heb je ook wat! Plotseling realiseert ‘de wereld’ zich dat de mens een destructief wezen is. Hoogstwaarschijnlijk de veroorzaker van broeikaseffecten en klimaatverschuivingen zelfs! Massaal viel de wereldbevolking even van zijn stoel, dat had nie-mand aan zien komen natuurlijk. Zeg nu zelf, zonder die enorme denktank aan wetenschappers had u die mogelijkheid toch niet eens overwogen!? Wat doet de mens nu immers voor kwaad …
Enfin, nu maar hopen dat er eindelijk ook echt iets aan gedaan gaat worden. 

Comments (4)Previous

Linkse lente al herfst?

Next

Zaterdag Crypto

4 Comments

  1. Ze hebben al heel wat bereikt: dankzij het overleg is de maximale stijging van de zeespiegel al flink teruggebrachten en is de maximaal verwachtte temperatuurstijging gedaald van 6,4 naar 4,5 graden.

    (niet dat er wezenlijk iets is veranderd, maar er is besloten dat dit het getal is waar bijna iedereen minimaal op uit kwam voor de maximum stijging, de wetenschappers die hogere waardes aanhouden worden maar buiten beschouwing gelaten omdat “daar geen overeenstemming over is”) (dit kon wel eens net zoiets worden als de weerberichten waar ze het rustig presteren om verwachtte minimum of maximumtemperaturen te noemen die door de vlak daarvoor genoemde of getoonde actuele temperaturen al (soms ruimschoots) worden overtroffen)

  2. Ik zie net op teletekst dat de max. temperatuurstijging sinds gisteravond al weer lager is geworden: nu wordt 4 graden vermeldt. Gaat toch prima zo :-\

  3. Joke

    Toen ik op het nieuws hoorde dat men heel omzichtig en voorzichtig probeerde te formuleren dat men nu bíjna zeker weet dat de opwarming van de aarde aan de mens te wijten is, had ik eigenlijk maar één gedachte; DUH!

  4. @Frans: welja, zo’n overleg kan zeer vruchtbaar zijn :-w

    @Joke: mijn gedachte ook ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft