Sociale Donner

Minister Donner op Sociale Zaken ..

… op een of andere manier zie ik dat niet helemaal voor me …

Comments (9)Previous

Opvoedcursus verplicht

Next

Peepshow is toneel

9 Comments

 1. Lennard

  Donner op ‘Sociale Zaken’
  Rouvoet op ‘Jeugd en Gezin’

  Laat het eens goed tot je doordringen. Ik zie het ook niet echt voor me maar ik vrees dat het de komende jaren niet anders gaat zijn.

 2. Rouvoet op Jeugd en Gezin en Plassterk op Onderwijs lijkt me ook nog voor wat interessante ver/ontwikkelingen kunnen zorgen: de eerste wil vast dat de scheppingsleer goed onder de aandacht wordt gebracht terwijl de tweede waarschijnlijk zal wensen dat dat in ieder geval niet op school gebeurt.

 3. @Lennard: wedden dat Rouwvoet wel oren heeft naar de opvoedcurus, daar was je toch wel positief over 😉

  @Frans: ja ook dat is een rare combinatie. Waarbij ik Plassterk teveel als columnist zie om hem als minister te kunnen bekijken eigenlijk ..

 4. Ze zijn echt debiel geworden.

 5. Lennard

  Opvoedcursus ja, maar dan niet meteen extreem-christelijk natuurlijk. Meer zo’n beetje de algemeen aanvaarde minimale opvoedingsdingen.

 6. @Cin: na het vorige zootje ben ik in staat in iedereen een minister te zien.[-(

 7. @Lennard: ik vrees dat je dan ook al een ontzegging had gehad hoor, met zo’n opvoedcommissie enzo 🙂

  @Frans LOL

 8. De SP leip weg. Te snel weg. En dan is dit wat je krijgt. :-w

 9. @Brillie: het CDA gooide de deur dicht en deed die heel duidelijk en demonstratief op slot. Dan kan je wel naar die gesloten deur blijven staan kijken, er zelfs tegenaan praten maar echt iets ermee opschieten doe je niet. Dus om dan te gaan roepen dat het hun fout is dat ze dan maar weglopen vind ik nogal incorrect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft