12 thoughts on “Zaterdag Crypto”

  1. Ondanks pogingen alle soorten meters en alles wat klein kan inhouden (incl. verkleinwoorden) in aanmerking te nemen kom ik hier niet uit. Enige waar ik op kan komen is een letter te lang of een letter te kort en zou ik er vast een proces voor aan mijn broek krijgen.

  2. Dan kwam ik dus toch goed uit maar zit er iets raars in de naam: Bram Moszkowitz wordt volgens de kranten en de naam op de gevel van zijn kantoor geschreven zoals ik dat net doe en dan is het niet 4.11 maar 4.10

  3. @Frans54; Ik had de naam van nieuwsbeeld.nl overgenomen maar als je verder gaat kijken wordt hij op twee manieren geschreven n.l. Bram Mosczkowicz en Bram Moszkowicz. Quote gebruikt ze zelfs allebei maar bij de meest recente artikelen wordt de laatste schrijfwijze gebruikt dus ik denk dat dat inderdaad de juiste is en dan had het 4,10 moeten zijn.

  4. @PideNs: ik heb er nog op gegoogled en op de schrijfwijze met de c er in geeft google “geen resultaten gevonden”, bovendien staat de schrijfwijze zonder die c ook levensgroot op zijn kantoor en ik neem aan dat hij intelligent genoeg is om zijn eigen naam goed te (laten) schrijven.;)
    Maar de crypto was op zich dus inderdaad simpel genoeg, ik was er tenminste wel op uitgekomen, alleen zorgde de spelling van de naam voor wat verwarring waardoor ik dacht dat het dat toch niet kon zijn.

  5. Ik nu ook, google gisteravond zeker een offday gehad, kom hem nu tegen met die extra c, zonder, met tz aan het eind en met cz aan het eind. Misschien toch de burgerlijke stand maar bellen als we het zeker willen weten, want verder schijnt niemand het echt te weten :d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *