Guantánamo hemel voor Bush

Het Amerikaanse hof van beroep heeft bepaald dat gedetineerden hun gevangenschap op Guantánamo Bay niet meer kunnen aanvechten. Het hof in Washington oordeelde dat civiele rechtbanken niet langer de bevoegdheid hebben om te oordelen of gevangenen al dan niet illegaal op Guantánamo Bay vastzitten. Daardoor kunnen gedetineerden hun gevangenschap niet langer aanvechten. Verder ..

En zo kan een griezelige president mensen jaren vastzetten ongeacht of ze ook maar iets hebben uitgespookt en is alle rest zo griezelig hier geen flikker aan te doen.

Je vraagt je toch af wat voor wereld we in leven .. 

Comments (7)Previous

Tekortkomingen

Next

Wonderen bestaan ..

7 Comments

 1. We leven in een rotte wereld, waar we er binnekort 3 van nodig hebben om ons te voorzien van voedsel en energie. Bush zal zich wel behoorlijk God voelen na zo’n uitspraak 😡

 2. @Redstar: ik zou het liever iets anders stellen: er leven nogal wat rotte mensen op deze op zich mooie wereld :)>- (dat we er zo intens gebruik van maken dat we er binnenkort met zijn allen niet meer genoeg aan hebben ben ik dan wel weer helemaal met je eens)

 3. Het zal niet lang meer duren of bepaalde loggers komen ook daar vast te zitten. :)>-

 4. het wordt tijd dat Bush de bush ingaat [-(

 5. Mij zie je voorlopig niet in amerika.

  Groetjes Chantal.

 6. Mij zul je er ook niet tegenkomen. Het schijnt één grote vulkaan te zijn! 😮

 7. Hans

  Er is een griezelige overeenkomst tussen de mentaliteit van Bush en Wilders: beide zijn volkomen onverschillig voor wat anderen vinden en denken. Hun mening of aanpak is aleen bepalend. Is dat eigenlijk niet de mentaliteit van een dictator? Bush heeft nog als lokkertje verzonnen dat God over zijn schouder meekijkt. Wilders kan dat niet als de CU in de regering zit. Die weten nl dat hun menselijke God niet bij twee partijen tegelijk kan zijn. In Frankrijk zingt een bekende zangeres (overigens ook de U bekende Celine Dion heeft het op plaat gezet) : “le monde est fou” – de wereld is gek, en een grotere waarheid zal wel nooit op muziek zijn gezet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft