Upgrade

Heb zojuist een upgrade gedaan naar WordPress 2.1.1 maar helaas, voor het eerst loop ik tegen aardig wat bugs aan. Een deel is opgelost, enige dingen achter de schermen ben ik nog mee aan het prutten.

Aan u de vraag: werkt het allemaal nog?

Comments (17)Previous

Eerste schandaal binnen

Next

Ken(merk)teken

17 Comments

 1. In elk geval kloppen niet alle smileys meer, dat komt later wel ..

 2. tot nu toe kom ik geen rare dingen tegen of dingen die niet werken (zelfs de reactiespammers doen het nog 🙁 )

 3. Hmm. wel vreemd: reactie blijft na plaatsen in het voorbeeldige veldje staan (verdwijnt zoals ik nu zie zodra je een andere reactie begint te typen)

 4. citrientje

  jawel hoor, doet het prima

 5. vooralsnog zie ik geen problemen.

 6. zo te zien gaat het allemaal goed hehe. Maar heb jij het niet zo ingesteld dat eerst een comment goedgekeurt moet zijn, scheelt je echt in die kutspam lijkt me

 7. In IE7 geen enkel probeem.

 8. Hij was nu alleen mijn naam even vergeten (en ik heb zelf niet aan mijn koekjestrommel gezeten) terwijl hij die vanmorgen nog wel wist, ik zal even in de gaten houden of hij hem nu wel weer goed onthoud.

 9. Mijn naam onthoud hij ook niet zo te zien

 10. Ja helaas kregen de reactiespammers weer vrij spel omdat ik een plugin was vergeten aan te schakelen. Vervelend dat de naam niet onthouden wordt, denk dat de plugin die de reactie plaatst zonder de pagina te verversen de boosdoener is. Zal kijken of ik er zo iets aan kan doen, anders haal ik die plugin toch maar weer weg denk ik.

  Valt mee verder gelukkig, hoewel op de achtergrond ook nog wat bugs aanwezig zijn. Zonde, zo bevat de nieuwe release van WP meer fouten dan die ervoor :/

  [edit]Heb de plugin uitgeschakeld zodat de informatie weer onthouden wordt. Hopelijk blijft dat nu wel goed werken[/edit]

 11. MeisjeMeisje

  – Off topic- Ik heb u direct een mailtje teruggestuurd. Heb je deze wel ontvangen? Zoniet dan raad ik van harte een gmail account aan. Is tegenwoordig helemaal gratis.

  😡

 12. hmmm, dan stel ik die upgrade nog maar even uit…/:)

 13. Gaat goed.

  Groetjes Chantal.:d

 14. Je werkt toch al jaren niet meer? :-\”

 15. Geen probleem in Mozilla Firefox.

 16. Dankjewel Xiwel!! had het gisteren op webwereld gezien en heb meteen een nieuwe upgrade gedaan. De bugs smolten weg voor de zon ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft