Dag Renald Chi ..

Grenzeloos als ik ben heeft toch iemand mijn grens weten te overschrijden. En dat niet alleen, hij heeft het zelfs voor elkaar gekregen dat er een eerste keer is ontstaan, namelijk de eerste keer dat ik een reagluurder tijdelijk tot spam verheven heb. Een compliment waard vindt u ook niet?

Voor u denkt dat u op uw tellen moet passen op CiNNeR, dat loopt echt wel los. Er mag hier relatief aardig wat en menig reagluurder weet dat men ver kan gaan. Renald Chi is simpelweg een geval apart gebleken.

Mocht u Renald Chi beter kunnen waarderen dan ondergetekende of zijn commentaren enigzins missen, kunt u hem op zijn eigen territorium gewoon blijven bezoeken.

PSJe: Voor degenen die hier niet vaak komen of weinig hebben meegekregen van Renald als vaste reagluurder toch een korte toelichting: Op een of andere manier lijken wij niet met elkaar te kunnen communiceren en daar denken we beiden het onze over. Na een aardig lange historie van oeverloze, vervelende discussies en daar weer vele oeverloze, nog vervelendere gesprekken over, werd ik dat beu. Ik heb hem de laatste maal gevraagd in te dammen of te vertrekken en hij koos voor geen van beiden, vandaar dat ik deze keer zelf de knoop maar eens heb doorgehakt.

Comments (28)Previous

Wowwww

Next

Op slot ..

28 Comments

 1. citrientje

  heb de reacties niet gelezen. tis jou log en jij weet wanneer iemand te ver gaat. Schijnbaar is hij veel te ver gegaan want je laat eigenlijk al erg veel toe.

 2. Over commentspam gesproken… 😉

 3. Soms moet je mensen weren…. omwille van jezelf en je log.

 4. Da’s nou lullig voor hem 😉

 5. Lennard

  Goh. Heeft nog lang geduurd 😉

  Renald moet gewoon lekker in z’n terrarium blijven. Met z’n soortgenoten.

  Ik herinner me felle en vergaande discussies met jou (op een ander blog) maar volgens mij hebben wij nooit op zo’n manier gecommuniceerd. Waar het mis leek te gaan brachten mail en msn uitkomst. Een beetje inlevingsvermogen en oog voor elkaars omstandigheden leveren meer op dan het woordneuken van Renald, die ook nog eens aan het beledigen sloeg. Ik ergerde me dood aan die knakker. Ik hou van op het randje, maar niet eroverheen. Hij weet niet eens wat randjes zijn.

  Nou, op naar de volgende felle discussie dan maar. Gelukkig zonder Renald.

 6. Ik mis niks en ga hem ook niet bezoeken.
  Mensen die geen fatsoenlijke discussie kunnen voeren of het niet gewoon met elkaar oneens kunnen zijn daar heb ik geen boodschap aan.

 7. desiree

  Hmmm, ik heb blijkbaar toch iets gemist?

 8. Geen idee waar het overgaat, maar het is jouw log, en je hebt je eigen grens. Iedereen moet die grens respecteren. 😡

 9. Bonte discussie, heb er wel iets van meegekregen,maar niet alles.
  Hij gaf als eerste een waardeoordeel.(zoiets valt bij mij ook verkeerd) tja, en daarna vielen er harde meningen.
  Het werd het me onduidelijk wáár hij in de discussie stond,ik las alléén discussie…
  Tja..

  *off topic*
  Ooit op een andere log een waardeoordeel over mijzelf gelezen,indirect naar mij toe,(niet eens het lef om het direct te doen)viel ook hard moet ik zeggen, want mijn denken vul ik voor mezelf graag in.
  geintjes o.k maar krenkende opmerkingen…nee.

 10. Regels zijn regels.

  Groetjes Chantal.

 11. Je goed recht. En dit verhaaltje ook. Maar het had ook in stilte kunnen gebeuren. Komt op mij nu een beetje over als een meisje wat veilig thuis van achter het raam “Sliep uit” roept naar het vervelende buurjongetje. Maar goed, dat is deze comment van mij dus ook… :-\”

 12. @pascal: inderdaad, hoewel ik zag dat jij beter door een deur kan met deze en gene dan ik zelf 😀

  @Lennard: onze discussie zijn – hoe fel ook – gelukkig heel anders ja 🙂

  @factor x: het was bij lange na niet alleen de bonte discussie. Dit speelt al maanden en er zijn wel bontere discussies aan vooraf gegaan. Kwam er nu mee op een punt dat ik er geen enkele zin meer in had en de keuze was aan hem en heeft hij duidelijk gemaakt. Zoals Citrientje al zei: men kan echt ver gaan hier. Ben door verscheidene mensen ronduit uitgescholden, heb waanzinnige psychoanalyses ondergaan en dat heb ik altijd laten staan. Maar wekelijks van die ellenlange, dezelfde discussies daar pas ik toch maar voor.

  @Wolvin: waarom stiekem doen als het openlijk kan. Bovendien heb ik er maanden terug al twee maal een topic aan geweid waar hij zelf aan deel kon nemen, hem enkele maanden terug per mail benaderd, de laatste escalatie heel ruim de keus geschonken en hij heeft zijn keus zelf gemaakt. Mocht je er met hem over willen babbelen, bij hem is een posting over mij verschenen (waar hij meteen laat zien het punt nog steeds falikant te missen) en kan je achter het raam vandaan komen 🙂

 13. Het is een vorm van dictatuur. [-(

 14. Hahahahaha Ja het is ook mijn dagboek he brillie 🙂

 15. goh wat jammer nou :d

 16. De eerste de beste die bij mij een verkeerd woord zegt krijgt gelijk een ban. Wat zeg ik? Ik zoek hem thuis op en gooi z’n ruiten in!

  Voor iemand die de democratie hoog in het vaandel heeft staan ga je wel snel het debat uit de weg hoor! 😉

 17. Cinner, het is jouw log, jouw plekje, jouw grenzen dus ook, en jouw beslissingen. Al bande je iemand omdat hij een oneven aantal letters in zijn nickname had, dan is dat je goed recht. Als anderen dat dan weer stom vinden kunnen ze wegblijven of de discussie aangaan, maar het eindoordeel is altijd je eigen gevoel. En als jij het niet meer als positief of draaglijk ervaart, dan moet je diegene vooral bannen. En hopen dat hij niet een ander IP-adres aanwendt om alsnog te reageren. 😛 😀

  (Eén opmerking: Al zit hij wat jou betreft in een glazen hok en is hij een reptiel, het woord dat je waarschijnlijk zocht is territorium, met een i. ;))

 18. @Mack: ja ja 😀

  @Wenz: och jee, territorium staat heel wat leesbaarder ja, zal het nog even aanpassen tnx! En inderdaad, mijn keus ongeacht wie wat vind. Maar je kent mij 😉

 19. You go girl! :)>-
  Wat een irri gozer was dat zeg…

 20. Ghahaha ja. :d

 21. Ik bemoei me verder niet met de discussie, maar ik vind wel: baas op eigen log. Wie heeft ooit bepaald dat dit niet zo is? Niemand toch?

 22. Ik heb deze discussie niet gevolgd, maar kan me er iets bij voorstellen. Ik ga ook niet tikken of je het wel of niet had moeten doen, dat is geheel aan jezelf om dat uit te maken. Ik ben zelf wel eens langere tijden weggebleven van je log omdat ik de indruk had dat mijn reaxi’s niet op de manier geïnterpreteerd werden als ik hoopte. In dat geval heelt de tijd alle wonden, dus laat ik de tijd haar werk doen. 🙂

  Ik zie ook een groot verschil tussen discuseren en reageren. Volgems mij staat reageren vrij en hoeft dat niet immer in een discussie uit te monden. Mensen mogen best iets opmerken en hoeven zich niet steeds te verantwoorden. Het blijft immers een hobby en dan kies ik ervoor om die leuk te houden.

  Zelf ben ik ooit 1x gebanned op mijn achternaam. Die stond in mijn mailadres (die ik op die site verplicht moest invullen) en de eigenaar van die site vond mijn naam niet mooi. Zelf heb ik daar in het dagelijks leven geen last van, en vond dat het probleem in zijn hoofd zat. Hij maakte met zijn IP-ban de gehele site ontoegankelijk dus kon ik er ook niet lezen. Dat kon ik simpel oplossen door met een ander IP-nummer in te loggen. Tegenwoordig reageer ik wel met een zelfgekozen naam, wat ook andere voordelen kent.

 23. @Judith: :-\”

  @Wenz: :-\”:-\”:-\”

  @Leez: Dat in elk geval, het is een personlijk log en geen Vare debatplaats ofzo 🙂

  @Xiwel: wie weet hebben wij ook de neiging iets langs elkaar heen te communiceren en dat kan jammer zijn. Verschil is wel dat jij het beschaafd houd en me niet mijn hele persoonlijkheid kwalijk neemt, laat staan gaat schelden 😉

  Je hebt gelijk dat mensen ook gewoon kunnen reageren zonder vervolg te willen. Ik heb erg de neiging tot discussie en zal vaak terug reageren maar heb je geen zin in discussie kan je dat laten liggen natuurlijk. Sowieso zal ik ook reageren als manier om te laten zien dat ik alles lees trouwens.

  Merkwaardig om gebanned te worden voor je achternaam, dat heb ik nog niet meegemaakt. (En deze ‘ban’ zit alleen op het reageren en zou ook makkelijk omzeilt kunnen worden, na verloop van tijd valt de ‘bvan’ er vanzelf weer af als ik mijn blacklist een keer opschoon)

 24. Epi

  Als nieuwkomer hier heb ik nooit iets van die vent gezien. Maar jouw verklaring gelezen hebbende denk ik dat hij bij mij ook een ban zou hebben gekregen. (Dat deed ik ook met iemand die op een ander log bijzonder krenkende opmerkingen over me maakte. En met SongfestivalMaarten, uiteraard. ;)))

 25. Geloof niet dat ik SonfestivalMaarten al ken maar de naam klinkt leuk hahahaha

 26. Poeh, vraag me af wattie geflikt heb..
  Wassie erger dan ik was Cindy???

 27. @Zacherius: hoewel jij ook mijn neus uit kan komen is het antwoord op je vraag een volmondig ja 🙂

 28. Nah! Ik houd je alleen maar scherp! Het gaat allemaal om interpretatie mijn beste Cin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft