Yay!

Meestal val ik tussen de (kleding)maten, gewone maten zijn te klein en de grote maten verzuip ik in. Mannenmaten passen dan weer altijd maar allee, daar komt een vrouw maar tot bepaalde hoogte mee weg natuurlijk. Vandaag trof ik het. Een klein uurtje de tijd om iets te vinden voor een receptie vanmiddag ben ik drie winkels in gerend en in alle drie geslaagd! Zes truien en shirtjes rijker en slechts negentig euro armer ben ik behoorlijk in mijn nopjes.

Wanneer was u voor het laatst in uw nopjes?

Comments (14)Previous

Nieuws kent imago probleem

Next

Lijstjes en schemaaargghhh

14 Comments

 1. da’s een poos geleden…. ik zit in een tijd die niet echt nopjes-tijhd is, helaas.

 2. Kleding is een verschrikking. Ik koop alleen als het echt moet. En dan met veel tegenzin. Ik heb niks met kleding.

 3. En ja hoor, mijn reactie is alweer weg! Grrrrr. :-w

  Ik zei dus zoiets dergelijks:

  Doe(t) je goed! πŸ™‚

  Een klein uurtje, 3 winkels, 6 kledingstukken, 90 euro, 100% blij. :d

  (Nu nog van ‘gerent’ ‘gerend’ maken en ik ben ook helemaal gelukkig. ;))

  En ik ben in mijn nopjes omdat ik zojuist toen ik uit de douche stapte bedacht dat ik vandaag en morgen weekend heb. πŸ˜€

 4. Ow en ; ) -> dat plus ) -> dat blijkt een nieuwe smiley te worden hahaha.
  Het moest dus dit zijn:
  (… en ik ben ook helemaal gelukkig. πŸ˜‰ ) Maar opeens zit er zo’n geel ding wat te giechelen aan het eind van die zin, in plaats van te knipogen en mijn haakje sluiten gewoon in tact te laten. De durfal. Daarmee ben ik dan weer niet in mijn nopjes. πŸ˜‰

 5. Gisteren. bewegende en ik waren in de stad uit eten geweest en waren op weg naar de metro. Ineens stond daar out of the blue mijn broer voor onze neus (die rijdt regelmatig op zaterdagavond naar een pizzeria heel ver bij hem uit de buurt) met een pizza Calzone in zijn handen.
  Dat was dus instappen en binnen een kwartier thuis, hoewel dat laatste meer te maken heeft met het feit dat mijn broer standaard 80 rijdt binnen de bebouwde kom πŸ™‚

 6. Vanmorgen nog… een beetje lijmen en (slijmen) zorgde voor een vrolijke voortzetting, zonder de verwachte calamiteiten of wrijving!;)

 7. Vanmiddag… na Ajax was ik be-hoor-lijk in mijn nopjes. Mijn nopjes en ik, we hebben een prima dag gehad :d

 8. Ik elke dag wel een keertje. Ondanks dat ik voor PSV ben.

 9. @Chantal: misschien hier en daar een klein nopje en hopelijk snel weer veel nopjes.

  @pascal: ik wel met kleding maar niet met kleding kopen, normaal vind ik winkelen wel verschrikkelijk. Tenzij het zo makkelijk gaat, dan is het nog best leuk.

  @wenz: your wish is my command oftewel, verbeterd πŸ˜€ (Het wordt weer erger de laatste tijd met spelfouten, grmbl) Twee dagen weekend is altijd lekker, veel nopjes! En wie weet heb je binnenkort weer veel te lezen πŸ˜‰

  @Adriana: kijk dat zijn de leuke toevalligheden in het leven.

  @feex: goed gedaan πŸ˜€

  @ook Pascal: ah, daar zullen meer mensen mee in hun nopjes geweest zijn ;

  @Mack: oew elke dag, dan heb je het goed voor elkaar.

 10. Das een mand bijt hond vraag: Het antwoord daar op is: elke dag.

 11. Iedere keer als ik boeken bestel en ook weer als ze binnenkomen.

 12. citrientje

  ik vorige week,ik val ook tussen de maten in en trok een geweldige broek aan voor 10 euro. Helemaal top, zat of als ie voor mij gemaakt is. Ik ben dan zo’n sjopper die er dan gelijk 2 of 3 koop. Hoef je niet te passen meer. Thuis aangekomen, bleek de andere broek een ander model te zijn en dus te klein te zijn. zuchttt moet ik daar inlijnen.

  Top dat je wat gevonden hebt.

 13. De afgelopen dagen nog: even ertussenuit naar Brabant en als bonus nog gratis met de trein naar huis ook en het laatste stukje bus met een eurokaartje kunnen doen.

 14. dat heb je mooi gefixed voor dat bedrag!
  Ik ben even niet zo in mijn nopjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft