BlundeRRRRRROAH

Zo snorde ik tevreden richting huis, zo hoorde ik een lichte ‘plok’ en werd vervolgens DOOF van de herrie die uit mijn snorfietsje kwam. Ik stap af, kijk aan alle kanten naar mijn snorfiets, heb vaag een idee dat ik iets over het hoofd zie maar verder tja, zag er goed uit allemaal. Alles zit nog vast, er lekt niets, er komt nergens rook uit. Nog maar eens starten dan. Hemel wat een HERRIE!!!! Echt, een slecht afgestelde dieselgrasmaaier uit de jaren ’50 is er niets bij.

Redelijk ver van de reddende brommerwinkel besluit ik toch niet te gaan zeulen maar met beschaamd hoofd en schaapachtig lachje zeer lawaaierig door te tetteren. Mensen kijken, mensen lachen zich rot, mensen schreeuwen me van alles toe wat met geen mogelijkheid meer te verstaan is. Aan sommige hoofden te zien gelukkig maar, ik lach vriendelijk alle kanten op. En natuurlijk, als je ze nodig hebt zijn ze er niet maar nu staat er verkeerspolitie verbijsterd naar me te kijken. Ze houden me niet aan dus op de gok en nog schaapachtiger lachend cross ik maar door. Ze zien vast wel dat ik als halfgare debiel op weg ben naar een brommerzaak, toch?

Eenmaal daar leg ik uit “tja, ik hoorde een plok en toen kwam er alleen nog maar herrie uit”. De jongen kijkt en kijkt en en kijkt en zegt dan ineens verbijsterd .. “je hebt toch wel gemerkt dat je wat kwijt bent he??! Je weet wel, zo’n lang ding wat van voor naar achter zit, een uitlaat.” Het kwartje valt, vandaar het vage gevoel dat ik iets over het hoofd zag! Een uitlaat van anderhalve meter dus.

Enfin, dat ding zal nog wel ergens bij het ziekenhuis in de buurt liggen vermoed ik zo. Niet gekeken of ik wat kwijt was, is het me simpelweg niet opgevallen. Gelukkig is een nieuwe niet zo duur en de vorige was al roestig dus laat nou maar liggen dan. Jammer genoeg niet op voorraad had ik plots een flinke bak lichaamsbeweging in de wel heel erg frisse buitenlucht. Hopelijk donderdag maar uiterlijk vrijdag kan ik weer geheel onopvallend verder snorren …

Wanneer heeft u voor het laatst voor paal gestaan?

Comments (11)Previous

De Hond nog gelijk?

Next

Nachtplassers kostbaar

11 Comments

 1. o, eh ,dagenlijks,maar ik weet het goed te verbergen..:(

 2. Door mijn slechte ogen lees ik af en toe dingen maar gedeeltelijk. Met tot gevolg dat ik de supermarkt een keer beschuldigde vruchtensap in de aanbieding te hebben dat over datum was. Alleen had ik even niet gezien dat die datum in het volgende jaar lag en dat het dus nog 11 maanden goed was.

 3. Cinner toch! Ik prijs je moed om dit hier te delen;)

  Ok, mijn laatste ervaring: ik sta bij de biologische vleesafdeling van de albert heijn. Mijn vriendje is naar het bierpad vertrokken.Ik zie dat ze het vlees dat bijna over datum is, in een grote bak donderen. Ik vind het zonde dat dit zomaar weggegooid wordt en probeer er nog wat uit te graaien terwijl twee jongens voor mij de schappen weer met vers vlees vullen. Ik pak een pakje met 2 braadworsten. “Lekker he?”, hoor ik iemand zeggen. Omdat de vullers al een tijdje staan te ginnegappen met elkaar, besluit ik een lekker bijdehand antwoord te geven en richt me tot vakkenvuller 1:”Zo, dus jij houdt wel van worst?” “Huh?” “Vind je dat lekker, zo’n worst?” Hij kijkt me schaapachtig aan. Dan word ik van achter op mijn schouder getikt door vriendje. “Hé, ik zei wat tegen je hoor!”

  Terwijl de twee vullers mij stomverbaasd blijven aangapen, zegt mijn vriend met luide stem:”Waarom sta jij met vreemde mannen over worst te praten?”
  Hij heeft me de hele weg terug naar huis nog gepest.

 4. Lennard

  @Leez: =d>

  De hele weg terug naar huis gepest? En de rest van de week vast en zeker ook nog?:p

 5. Regelmatig.
  En vaak als ik een comment zet en te snel typ waardoor er soms een verkeerde letter tussen staat.

  Groetjes Chantal.

 6. Dat moet tijdens de strenge winter van 1923 geweest zijn toen ik door het ijs zakte.

 7. Ik had sinds een week een nieuwe scharrel. Ging op op en dag met hem winkelen. Ik stond in een kledingzaak te graaien in een stapel uitvekoopjes. Zat niets tussen en ik wilde wel weer naar huis. Als je begrijpt wat ik bedoel… Dus leg ik mijn hand op de schouder van mijn scharrel, die glee naar beneden richting zijn kont terwijl ik in zijn oor fluisterde: “ga mee naar huis?” Vervolgens springt die jonge opzij en stammelt “sssssorry??!” Achter me hoor ik iemand schaterlachen… De lacher was mijn scharrel, de bijna flauwgevallen jongen iemand met dezelfde jas als mijn scharrel… :”> Hij heeft gelukkig geen aangifte gedaan van aanranding.

 8. Vrouwen en techniek, dat gaat ook niet samen. [-(

 9. @feex: je mag het best delen hoor πŸ˜€

  @Frans: LOL! Nou ja in elk geval zal je niet snel met bedorven waar thuis komen πŸ˜‰

  @Leez: hahahahaaaaaa, die is bijna nog erger, heeeeerlijk. En ook niet dubbelzinnig ook, “vindt je dat lekker, zo’n worst” Vrouw naar mijn hart! 😑 (Enne, vriendje op pad sturen voor tampons met vleugeltjes ofzo πŸ˜‰ )

  @Lennard: tssss, dacht dat het vriendje van Leez wel liever was dan dat πŸ˜€

  @Chantal: dan zit je hier goed, ondergetekende strooit hele postings vol typfouten πŸ˜‰

  @Mack: Opa B?

  @Wolvin: hoeiiiiiiii, ook een geweldige stunt hahahaha Ach zal die mannen leren met snoefverhalen dat ze ‘het dan wel zouden weten’ *grinz*

  @Brillie: zeg je tegen de vrouw die haar eigen computer bij elkaar geraapt en in elkaar gesleuteld heeft πŸ˜‰

 10. citrientje

  nou ja, nu zul je niet meer vergeten hoe een uitlaat eruit ziet en wat voor geluid hij maakt als hij er af valt. PLOK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft