Paniek!!

Vriendje belt met het voorstel nog even richting kroeg te gaan en dat is vanzelfsprekend een puik plan. Dus ruim anderhalf uur later lopen we naar beneden om de fiets te pakken. Ik kijk de box in en .. PANIEK!! Snorfiets weg!!??!!!

Maar hij staat natuurlijk gewoon nog bij de brommerwinkel …

Comments (7)Previous

Nachtplassers kostbaar

Next

Lekker meebrullen

7 Comments

 1. Lichte paniek maakt zich van mij meester…

 2. :d hahaha ja dat ken ik

 3. Ik heb iets vergelijkbaars meegemaakt met de motor. Ik deed de garagedeur open en zag geen motor staan. Dat leek me zo onvoorstelbaar dat ik eerst maar eens flink aan mezelf ben gaan twijfelen. Had ik hem er al uitgehaald misschien en stond hij voor het huis? Nee, dan had ik de aanhanger toch ook wel meegenomen? Toch voor alle zekerheid maar even gekeken. Wanneer had ik ook alweer die afspraak voor een servicebeurt? Nou, nee, dat was pas over een paar weken dus ook niet bijster waarschijnlijk.

  En toen ben ik dus toch maar in paniek geraakt en de politie gaan bellen.

 4. citrientje

  lol :d/

 5. Ha, mijn auto wordt ook A.P.K gekeurd alleen het aanblik mis ik al..

 6. @pascal: voor mij is het niets vreemds hoor, dit soort gebeurtenissen 😉

  @Hans:gelukkig, ik sta niet alleen!!

  @Frans: oef, dat is wel een slechtere afloop dan. Ik kan hem morgen weer op gaan halen.

  @feex: zolang je maar onthoud waarom hij er niet staat 😀

 7. Hoe vaak me zoiets wel niet overkomen is 😡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft