Huishoudelijke mededeling

Opnieuw kwam mij ten gehore dat sommige mensen het commentaarsysteem niet in komen of moeten afwachten of toeval wil dat hun commentaar wel of niet doorkomt. Iemand wees me erop dat het dezelfde mensen betreft die zich wel eens in mijn shoutbox waagden. Of dat echt zo is zal moeten blijken maar de shoutbox zat toch al te vol met spam continue, dus die is vast verwijderd. Voor de zekerheid is de spamfilter geleegd en hopelijk kan iedereen nu weer naar hartelust reageren.

Ik zou zeggen, bazelt u even wat in het rond om te kijken of het kan. Mocht u toch nog problemen ondervinden, wilt u mij even een mailtje sturen?

Comments (21)Previous

Ieww draadje

Next

Fijn zo'n dag

21 Comments

 1. PideNs

  Dit is een test :d

 2. En geslaagd 😡

 3. Doet ie het of doet ie het niet 😉

 4. Contact!
  Ik heb weleens gehad dat ik een verhaaltje intikte en zomaar op een andere log terecht kwam… zoiets?
  Dan geef ik de moed op of begin opnieuw..

 5. Ik mag graag bazelen 😉

 6. mayday mayday 😡

 7. @Mannie: hij doet ut!

  @feex: heb je dat hier ook wel eens gehad? Dat is al helemaal niet best. Ik heb alleen nog gehoord van comments die na verzenden spoorloos verdwenen.

  @SillyCrazyYou: go your gang 😉

  @Redstar: u verkeert in nood? 😀

 8. Redstar is een dikke maand in de war, het is marchday, marchday.

  En ik heb de laatste tijd juist helemaal geen problemen met hier reageren, terwijl ik toch ook nog wel eens iets in de spam shoutbox riep.

 9. Ik lust geen harten. Reageren gaat probleemloos. :)>-

 10. Epi

  Let’s try.
  Soms verdwenen mijn reacties na een tijdje zomaar. Maar ook de paar die de laatste dagen mochten blijven waren in ‘laatst opgebiecht’ niet te zien noch telden ze mee bij het het reactie-aantal per log. Eens kijken wat er nu gaat gebeuren.;;)

 11. Epi

  🙁 Nog hetzelfde. Er staat “9 reacties”, maar mijn tiende telt niet mee. Snik. En in de rechterkolom ontbreek ik ook nog.:S

 12. Epi

  Nog geen kwartier geleden plaatste ik hier twee reacties. Ze werden niet meegeteld en ook niet rechts bij de ‘laatste tien’ getoond maar waren wel zichtbaar. Helaas, na een paar minuten waren ze hierboven (als reactie 10 en 11) verdwenen. Inmiddels heb ik onder begeleiding m’n cookies verwijderd, eens zien wat er nu gaat gebeuren.

 13. Epi

  Nu staan ze er wel weer, dat verdwenen tweetal. Ik word gek.
  (Het “nog geen kwartier geleden” klopt net niet, zie ik nu.)

 14. Ok, dit is weird… Epi zegt op dit moment, as we speak, 13 comments te zien op zijn computer, waarvan de laatste vier van hem… Ik zie er maar 9 op mijn pc, geen enkele van hem. Freaky. Ik ga dit plaatsen en kijken of ik nummer 14 of nummer 10 zal zijn… *tromgeroffel* 😀

 15. Hahahahahahaa op mijn pc ben ik nu dus nummer 10, op Epi’s pc nummer 14… Cinner, hoe flik je het?! 😀

 16. Epi

  En nu word ik hier, vanaf mijn pc, nummer 16. Maar misschien ben ik over een tijdje helemaal opgelost. 🙁

 17. Eep heeft zojuist het volgende geplaatst:

  —— En nu word ik hier, vanaf mijn pc, nummer 16. Maar misschien ben ik over een tijdje helemaal opgelost.

  Comment by Epi — March 29, 2007 @ 9:27 pm ——

  Maar IK zie daar dus niets van… We beginnen te denken dat NIEMAND Eep’s comments kan lezen hier? Wil degene die bovenstaande comment WEL ziet even roepen? :((

 18. Ok, probleem gevonden! Epi, jouw ip-nummer is mijn spamfilter geraakt. Dan kan je zelf je comment even zien maar anderen niet en bij mij komt hij in de moderation-sectie. Wat ik steeds niet gezien heb omdat ik aan de 200 spam per dag zit en niet bijster goed meer oplet. Hoe je in de filer bent geraakt weet ik niet, het is een ip nummer wat er al lange tijd in staat.

  Maar, als het goed is zie je nu al je comments en blijft het nu goed gaan 🙂

  @Wenz: dat klopte dus wel dat niemand de comments kon lezen, alleen de reagluurder ziet hem staan tot het bericht in mijn mail zit.

 19. Juj! We hebben Epi gered van de vergetelheid. 😀

  Gelukkig, weer een probleem opgelost hier. Geen mysterieuze verdwijningen meer. 😛 En ja, nu kan ik Eep ook lezen. Woei!

 20. Helaas werd plotseling mijn dataverkeerslimitiet overschreden en zat ik tegen een blokkering aan te kijken. Na een belletje is het meteen opgelost heel fijn maar we weten allemaal niet hoe dat nou zo uit de lucht is komen vallen (normaal krijg je al een hoop waarschuwingen). Dus het spookt nog even door :/

 21. Epi

  Ik merkte het vannacht (toen ik hier wilde jubelen dat ik weer zichtbaar was).

  Het volgende had ik willen plaatsen
  Echt?? JAAA, ik sta er nog/weer!;;) Ik ben niet langer een geest, slechts zichtbaar voor mezelf.#:-s
  Hahaha, leuke reeks reacties is het hierboven geworden.
  Hulde voor het hulpteam. @};- Let’s hug!>:d< (Even wat emoticons er tegenaan gegooid. :p )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft