'Moreel bestaan'

Moszkowicz vecht voor ‘zijn morele bestaan’ is in mijn ogen toch een wat vreemde woordkeuze voor deze zaak …

Comments (7)Previous

Geen-man-cipatie

Next

Bang voor (onchristelijk) extremisme

7 Comments

 1. Om het zo te benoemen dan lijkt het nog wat…

 2. En toch heeft hij gelijk. Die broekophanger, heeft het allemaal van horen zeggen. Dat is geen bewijs…

 3. Epi

  Ik dacht dat bij topadvocaten moreel minder balangrijk was dan de portemonnee en de status, dus hij moet niet zeuren.

 4. @Pascal: ongetwijfeld een imago stunt ..

  @Brillie: Jort Kelder kreeg in de rechtzaal anders gelijk omdat Moszkowicz geacht wordt wel wat te kunnen hebben aan mediauitspraken.

  @Epi: dat dacht ik ook …

 5. GvL

  Lees ik dat goed Brillie? Heb jij toegang tot de processtukken? Of vaar je blind op de Telegraaf?

 6. Ik vind Moszkowicz een pedante kwast, dat vooropgesteld. Maar – voor zover ik het kan beoordelen natuurlijk – zit er wel iets in wat hij zegt. Als je zegt dat een advocaat een mafiamaatje is dan ga je er van uit dat zijn vrienden deel uitmaken van de/een mafia. Voor zover ik weet zijn zowel Holeeder en die andere-die-dood-is geen van beide veroordeeld. En dat nog even los van het feit of je als advocaat omwille van je (misschien ongure) clienten meteen een maatje bent van degene die je verdedigt.

  Minstens-zo-grote-kwast-Kelder beschuldigt Moszkowicz van strafbare feiten. Dat zou ik me ook niet laten zeggen en helemaal niet als ik advocaat zou zijn.

  En natuurlijk moet je als advocaat die in ieder programma optreedt, ook als het niet over de inhoud gaat, tegen aanvallen kunnen. Maar volgens mij (en nogmaals ik ben een leek) zit er een verschil in opmerkingen over de persoonlijkheid en opmerkingen over strafbare feiten.

 7. @logisch: en daarmee krijgt Jort Kelder ineens een zwaar gewicht toebedeeld, van roddelrubriek naar waarheden van Jort in een dag 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft