Zo kan het ook?!

Je hebt van die dagen die ineens heel fijn uitpakken. Zo kwam de mevrouw van de woningbouw vanmiddag langs maar vooral was ze tegen alle verwachtingen in zeer begripvol en loste in vijf minuutjes alle problemen van de afgelopen zes jaar op. Nou ja dat wil zeggen dat alle reperaties zijn toegezegd tot en met een nieuwe badcel aan toe! (Ze zou wel een superpowerwoman zijn als ze alles in vijf minuten had gefixed nietwaar). Verder kregen we een erg gunstige jaarafsluiting van gas & licht binnen en raakte enkele problemen met instanties in mum van tijd opgelost. En kreeg ik ook nog een berichtje van een jeugdvriend die ik al een tijdje kwijt was.

En vandaag was ik nog niet eens jarig 😉

Comments (8)Previous

Verspraak

Next

Er is er een jarig ..

8 Comments

 1. Gefeliciteerd! >:d<

 2. Ik neem aan dat dit wél een acceptabele reden is om een keertje te roepen “Gefeliciteerd Cin”, dus bij deze: Gefeliciteerd Cin, dat er nog maar veel van dit soort feestjes mogen volgen.

 3. Volgens mij zitten we elkaar in de weg, eerst pakte hij mijn reactie niet en nu zit ik ineens bij een ander logje te reageren dan ik bedoelde en zo te zien had Xi met hetzelfde euvel te maken.hetzelfde

 4. Dit logje nu ook gelezen en achteraf bezien past die reactie “2” van mij hier toch wel prima bij :d

 5. LOL Ja ik was wat aan het rommelen en mijn log raakte enigzins in de war geloof ik. Maar beter dubbel gefeliciteerd dan moederziel alleen 😉

 6. citrientje

  fijn hoor, soms zit het tegen, maar soms ook mee.

 7. Ja he! De wet van murphy werkt blijkbaar toch twee kanten op, zo’n dag als 3 mei bevalt me wel 😉

 8. Van die dagen heb je nodig af en toe.

  Groetjes Chantal;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft