Darten en nog wat

Het is wat van de dozige de laatste tijd hier, dat zie ik zelf ook wel. Maar ja ik zit met mijn gedachten overal en nergens, kijk amper nog actualiteiten (en als ik kijk onthoud ik er niets van moet ik bekennen), heb last van slaapgebrek omdat de woning naast ons gerenoveerd aan het worden is, ‘moet’ naast de dagelijkse dingen ook flink akkoorden oefenen en ook nog giga veel International Darts League kijken.

Dat laatste kan ik u trouwens echt aanraden, mocht u het niet al volgen. Erg leuke en spannende wedstrijden, hoge gemiddeldes, leuke truukjes en voor het eerst in de historie is er reeds twee maal een ninedarter gegooid op een tv toernooi. Wel sneu dat er een auto klaar stond voor Phil Taylor’s ninedarter en Tony O’Shea vandaag van de roem mocht genieten maar geen prijs kreeg. In het contract staat dat de ‘eerste ninedarter beloond wordt met een auto’ en dat is knap lullig natuurlijk. Aan de andere kant is het eerder nooit een probleem geweest, een ninedarter is toch al schaars op een tv-toernooi en zoals gezegd is het nog nooit tweemaal in een competitie gebeurd. De organisatie heeft snel wat anders geprobeerd te regelen maar dat werd een slap aftreksel helaas (als hij in Nederland verblijft staat er voor een jaar een auto tot zijn beschikking). Maar goed, de gebeurtenis blijft spectaculair en misschien komt er nog wat beters van de sponsors.

Heeft u toevallig nog wat van het darten gezien?

Comments (8)Previous

Deuzig!

Next

Posting kwijt

8 Comments

 1. Je mist niks aan de actualiteiten. En nee, darten kan me niet zo boeien. Dus helaas…

 2. Sorry. Ik heb het darten ook niet gevolgt. “Als hij in Nederland verblijft staat er voor een jaar een auto tot zijn beschikking”? Een taxi-jaar-kaart! Dat is handig.

 3. Ja! Natuurlijk! Maar door beetje-druk-met-andere-dingen niet zo veel als ik zou willen…

 4. ik volg het darten niet echt, alleen de embassy

 5. citrientje

  vind darten niet zo’n leuke sport. Andere sporten eigenlijk ook niet.

 6. @Pascal: dat dacht ik al. Hoewel, Blair is vandaag opgestapt (nou ja, hij heeft vast een speech gehouden) en hoorde wat dingen over euthanasie waar ik zo misschien nog over ga loggen.

  @Gerard: Kan hij elke ritje bedenken dat Phil de auto wel kreeg en hij hem straks weer in moet leveren 😉

  @Adriana: het wordt ook wat rottig uitgezonden, het meeste komt s’nachts x(

  @Chantal: oew oew, dan kan ik deze zeker aanaden. Nu al stukken spannender dan de laatste lakeside die toch ook erg spannend was.

  @Citrien LOL Je hoeft er alleen naar te kijken, niet het te doen 😀

 7. Epi

  Het is niet toevallig dat ik er helemaal niks van gezien heb.
  Schaatsen, wielrennen, een beetje atletiek en soms voetballen; dat zijn pas echte sporten.b-)

 8. @Epi: als je het had gezien, dan zou je dat weer niet zeggen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft