In vogelvlucht

*Rent even binnen*

Bij de cardioloog geweest voor laatste checkup en mijn hart klopt prachtig ende precies zoals het hoort. En mijn conditie was iets verbeterd, dat willen we graag horen. Stress mag minder maar ja, stress mag altijd minder. Er wordt aan gewerkt! Nu nog wat kilo’s kwijt. Mooi rond is niet lelijk maar iets minder mag gerust. Wordt ook aan gewerkt!

Verder eh .. druk, te weinig uren in een dag, zou wel wat beter willen slapen, die renovatie breekt me nu al behoorlijk op en we moeten nog de rest van het jaar, oew het is alweer laat!

*Rent naar bed*

Comments (7)Previous

Ik ben mijn hersenen

Next

Nieuwe .. sof

7 Comments

 1. Een duidelijk geval van toch goed bezig zijn. 😉

 2. Druk druk TE druk…

 3. Fout plan: nog meer uren in een dag betekend meer stress: je hebt wel meer tijd maar gaat vast niet langzamer te werk en handelt dus meer stressvolle zaken per dag af.

 4. citrientje

  fijn dat het hart goed gaat, nu maar ontstressen.

 5. @beeobee: psies 😀

  @Chantal: en alles waar TE voor staat … Was ik dan minstens maar tevreden 😉

  @Frans: welnee, meer uren in een dag betekend meer af kunnen maken dus minder stress hebben. Denk ik optimistisch. Kan ik ook makkelijk zeggen, we zullenhet nooit weten vermoed ik 😉

  @Citrien: story of my life 😉

 6. Ik zit nog steeds op de eerste foto van je te wachten. Kunnen we eens zien hoe je er uit ziet…. [-( En hoeveel je straks dan bent afgevallen… :)>-

 7. Cin: het is gewoon een kwestie van logisch nadenken: meer uren in een dag betekend dat de aarde langzamer om haar as moet draaien. Dat veranderd niets aan de tijd die ze nodig heeft om om de zon te draaien, het aantal uren dat daarvoor nodig is blijft gelijk. Dus wordt het aantal dagen in een jaar minder als je de dagen langer maakt. Dus ook het aantal dagen in een maand en in een week. Stel dat de dag 28 uur wordt. In een week gaan 168 uren, dus gaan er dan nog maar 6 dagen in een week. En ik ben bang dat ik wel weet welke dag ze dan schrappen in verband met economische belangen.:-?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft