Updeet

Veel te doen, weinig tijd dus weinig log. Totaal krakkmikkig van slaapgebrek door renovatieperikelen, allergische reacties (ook van de renovatieperikelen) en vocht rond een enkel ter grootte van een tennisbal. Inmiddels twee tennisballen omdat ik eigenwijs dacht dat bewegen wel zou helpen. Mijn omgeving kreeg echter gelijk, rustig aan en been omhoog leggen werkt waarschijnlijk beter.

En natuurlijk de nieuwe puter die meer aandacht krijgt dan ik eigenlijk heb maar allee, dat is wel weer een heel leuk iets. Verder de nodige afspraken die nu eenmaal moeten, van naar de tandarts tot woningbouwdingus binnenshuis.

Oftewel: druk, druk, druk! Maar de vooruitzichten zijn goed, binnenkort ga ik weer aan de log.

Hoe is het met u? 

Comments (11)Previous

Nieuwe .. sof

Next

Glaszetter en andere dingen

11 Comments

 1. Ik heb me voorgenomen toe te geven aan mijn ingeboren luiheid.

 2. desiree

  Twee weken terug ontdekt dat een aantal klachten met betrekking to het fysiek afkomstig blijken te zijn van ‘hooikoorts”.
  Dit geeft geen enkele prettige associatie met ‘hoi koorts’.
  Sterker nog, het is meer ‘K#T koorts’.
  Bijzonder onplezant bij deze…:((
  ~o)

 3. Bij mij is de rust weer enigszins weergekeerd na een maand van meer af- dan aanwezigheid. Deze week alleen een bezoek aan huisarts (voor de B12 injectie) apotheek (voor de aanvulling van diverse medicijnen) en Groningen (voor de driemaandelijkse controle) en alvast wat zaken inkopen voor mijn verjaardag volgende week (met 5 daags bezoek van mijn moeder).

  En ergens moet ik dan nog de tijd zien te vinden om de bestanden van mijn pc op een externe harde schijf te gooien voordat ik een nieuwe pc ga zoeken om dit ding dat steeds meer kuren krijgt te vervangen.

 4. Goed! Heel goed!

  Al mijn materiele bezit geef ik weg en ik vertrek naar betere oorden. Zodat ik volgend jaar weer een fiscale partner heb.

 5. Goed. Geloof ik. Vraag het nog maar eens als ik wat minder druk en brak ben 😉

 6. Prima… ik val alleen maar om. Maar dat is dan ook alles. ~o)

 7. @Pascal: oew dat is een voornemen om jaloers op te worden. Zou ik ook doen als ik niet een aangeboren hyper had.

  @Desiree: dan zijn het goede tijden .. NOT Wel een middel gekregen om het wat in te dammen?

  @Frans: minder druk klinkt het nog best druk 🙂 Verjaardag is dan wel weer heel leuk (denk ik?)

  @Lennard: hoei, grootse plannen! Mail mij eens 🙂

  @Adriana: vraag het over een paar maanden weer 😉

  @Brillie: och dat doe ik dagelijks, went vanzelf 😉

 8. @Cin: het zal wel een rustige verjaardag worden, mijn moeder komt over voor vijf dagen, de rest van de familie stuurt een kaartje of mailt/belt even en de ene helft van de gebruikelijke visite zit met mooi weer op hun boot en de andere helft verwacht nummer 8 die gisteren is ingedaald dus ik schat in dat die er woensdag ook niet zullen zijn.

 9. Nummer acht! Dat zijn er een heleboel 🙂 In elk geval even tijd om weer bij te tanken …

 10. Epi

  Hier ook druk. Lees nog maar af en toe een log (sorry:-ss ) en dan is het meestal lurkend, reageer nauwelijks op mijn eigen weblog en schrijf nog minder nieuwe logs. De vakantie staat (eind volgende week) voor de deur, ben druk met de voorpret. En druk aan het mailen met Iemand.*zucht:x*

 11. Oew, love is in the air!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft