Dit eens proberen

Een beetje van de onrustige en de zoekende ben ik maar weer eens aan het knutselen geslagen en tee dee hee, dit is het voorlopige resulaat. Voorlopige, moet zelf ook even uitproberen of het wel gaat bevallen. Het bleek nog helemaal niet zo makkelijk relaxed te gaan verbouwen als er een mijnheer het balkon staat te zandstralen (of wat hij dan ook aan het doen was)

Ondertussen mag u gerust opbouwende commentaren leveren natuurlijk ..

Comments (44)Previous

Renovatieperikelen maar dan anders ..

Next

Huwelijkscursus

44 Comments

 1. Opa-Buiswater

  Aaahh…..*grijpt naar zakje vanwege de hyperverntilatie*
  Laten we zeggen dat het even wennen is….:)>-@};-

 2. Ben blij dat ik geen zandstraler ben…
  Zeker je niet bij jou..
  πŸ™ Je dodelijke blikken daarbij ,zorgen voor donkere wolken.:((

  Nu wéét ik tenminste wel wie er voor die storm/weer verantwoordelijk is..:-w
  Jij dus..b-)

 3. Hum… ik had een hele lofzang op je nieuwe lay getiept maar hij wil niet verschijnen…

 4. En bovenstaand zinnetje wel natuurlijk πŸ˜€

 5. Nog een keer geprobeerd… lukt niet… reageursels langer dan één regeltje worden stelselmatig geweigerd! :((

 6. Ik ga het gewoon in stukkies zeggen!

 7. Enfin, het was iets als dat ik het helemaal geweldig vind en leuk enzo!

 8. Alleen die twee kolommen rechts een beetje inkrimpen als dat kan…

 9. En ik wou nog meer zeggen maar dat mag weer niet… hou je tegoed!

 10. Lennard

  Mooi, niks meer aan doen!

 11. Laat ik het voorlopig houden op “het is weer eens iets héél anders”

 12. Heey.. lekker fris ^_^

  gaat zo door!

 13. dat blok met die thumbnails vind ik wat druk, verder wel lekker verfrissend t.o.v. het oude…

 14. Niks meer aan doen. Helemaal top. Goed bezig.Leuk. Erg leuk!!! πŸ˜‰

 15. Ziet er mooi commercieel uit! 😑

 16. Vind dit nog de mooiste tot nu toe alhier. Goed gedaan πŸ˜‰

 17. pjotr

  Het is inderdaad weer eens wat anders. Ik moest wel even 20 cm verder naar links voor mijn beeldscherm gaan zitten.

 18. Altijd doen wat je zelf wilt. Wat anderen ervan denken is totaal onbelangrijk.

 19. Het leest een stuk prettiger en ziet er fris uit!

 20. Wimmie

  um… EEK? Heel wat anders πŸ˜• Weet nog niet wat ik er van vind. Niet dat het er iets toe doet, maar toch

 21. Dankjewel .. denk ik bij de meesten πŸ™‚ Er ligt trouwens wat jatwerk aan ten grondslag maar dat is bijna vanzelfsprekend tegenwoordig geloof ik πŸ˜‰

  @Redstar: LOL

  @Adriana: wat voor foutboodschap krijg je eigenlijk, want het is de bedoeling dat iedereen onbeperkt tekst kan lozen hier. Of ik de kolommen minder breed maak weet ik nog niet. Vind ze ook wel wat breed, maar smaller wordt het nog drukker dan het al is πŸ˜‰

  @Chantal: de thumbnails zijn wel wat druk maar zeggen ook wel weer iets over me, zelfs het drukke πŸ˜‰

 22. Uh, ik krijg geen foutboodschap. Het comment komt gewoon niet!

  Ik heb wel geprobeerd om mijn (lange) comment, na het proberen te plaatsen, in kleine stukjes in je commentvenster te plakken, maar dan zegt ie: ‘You already said that’.
  Uh, klopt, dat heb ik dan al gezegd, maar niet zichtbaar :-@

 23. Ook weer erg mooi…

 24. Mooi. Alleen een beetje druk aan de rechterkant.

 25. Ik zit verkeerd… dat moet wel. Dit is niet wat ik verwacht te zien… :-&

 26. Ja, mooi is het hier!

 27. de kleur van het overhemd dat ik vadaag aan heb past goed bij je layout :d
  morgen donkerblauw ??

 28. citrientje

  deze vind ik super

 29. Ik mag vast concluderen dat de grootste groep reagluurders overwegend positief is. Valt me mee dat het niet overweldigend te druk gevonden wordt :d Moet hem nog ietsje ombouwen zodat hij logischer wordt opgebouwd maar als het goed is merkt niemand daar iets van.

  En ik heb een raar toetsenbord, een deel van de tekens zit ineens omgedraaid?

 30. @Cin: tekens een positie verschoven wellicht? Ligt dan waarschijnlijk aan instelling taal en/of tekenset

 31. He… vandaag ook nog? Mmmmm. Dit is dus niet tijdelijk. :-w

 32. Ik had niet zoveel tegen je oude lay-out, behalve dat ik de achtergrondkleuren iets te donker vond. Dat b je hier wel heel erg goed opgelost. Er is niet duidelijker dan zwart op wit. πŸ™‚

  Verder vind ik de lettertjes (met maar 8 pixels hoog) in een logje te klein. Met Internet Explorer 6 (de meest gebruikte) kan ik dat niet wijzigen, in Opera 9 (de minst gebruikte) lukt dat wel.

  Verder zie ik rechts (op het voorblad onder omdat iets te breed is, en op een logje gewoon boven) 15 plaatjes. Moet daar op te klikken zijn? Bij mij gebeurter an niets. Ik heb het nog niet met FireFox uitgeprobeerd, die is me te traag en gebruik ik bijna nooit.

  Succes met het omknutselen!

 33. @Frans: het leek toch een scheef bitje, na vijf minuten verdween het vanzelf?

  @Xiwel: de letters worden iets groter (waren ze al maar ik heb iets verknutseld net zie ik πŸ˜€ ) De plaatjes zijn (nog) clickable, dus dat klopt.

  Vreemd dat de lay iets te breed is, scheelt dat erg veel? (kan het geheel nog iets versmallen)

 34. @CiNNeR: Op het voorblad zie ik eerst de logjes en waar dat eindigd beginnen de rechterfoto’s. Daaronder is dan eerst de info in de grijze kolom te zien en waar dat ophoudt begint de info in de roze kolom. Neem aan dat dat niet de bedoeling is. Ik heb naast de kolommen nog eel ruimte, maar kan er inkomen dat je een log binnen de 770 (800 – breedt van scrollbar) wilt houden. Dat ie zo op het scherm komt, komt vrijwel altijd doordat er maar 1 plaatje net enkele pixels te breed is.

  Op de logjes zelf komen de foto’s er wel direct bovin in naast, maar zijn nog steeds de grijze en roze kolom van elkaar verschoven.

 35. @Xiwel: het eigenaardige is dat jij de enige lijkt te zijn die hem verfrommeld op het scherm krijgt. Werk je met een erg lage resolutie misschien?

 36. @CiNNeR: Alleen op het voorblad en ik heb 1280 pixel breedte voor je site beschikbaar. Ik zie ook onderin steeds “Fout op de pagina” meestal zijn dat java of andere scriptfouten.

 37. De ‘fout op de pagina’ zit in de shoutbox maar heeft geen invloed op de lay-out. Weet er verder niets aan te doen eerlijk gezegd. De lay verkleinen heeft geen nut en de onderdelen iets uit elkaar halen zou voor ieder ander een lelijke lay-out opleveren. Ik ben alles nog eens nagelopen maar er zit geen werkelijke fout in die het kan veroorzaken, weet verder niet waarin het te zoeken.

  Kan me herinneren dat jij eerder problemen had op mijn log met een lay-out maar weet niet of we dat destijds op hebben kunnen lossen. Weet jij dat nog?

 38. @CiNNeR: Sinds die tijd heb ik een nieuwe PC. Het ging toen zoals ik hierboven tikte om de kleurverschillen. Schijnbaar had je toen de intensiteit van je beeldscherm een stuk hoger staan dan ik. Dat kon ik eenvoudig oplossen door Ctrl-A te doen. Hier hoeft dat niet, dus wat mij betreft een hele verbetering.

  Ik heb ook geprobeerd de fout op te sporen, maar dat is me nog niet gelukt. Overigens vind ik het ook geen storende fout en hij staat alleen op de overzichtsbladen en niet op de onderliggende logjes. Ik ga ervan uit dat er meer mensen dit zien, maar niet in de gaten hebben dat het niet je bedoeling is om die fotootjes halverwege te zien.

  Op de overcihtsbladen valt me ook op dat de lichte achtergrond achter een logje niet altijd even breed is. Soms is die breder dan de donkerdere roze balk eronder en soms niet. Gebruikt het script geen tabellen met vaste breedte?

 39. @Xiwel: de layout komt zoveel mogelijk uit css en werkt niet met tabellen. Heb hem gisteren extra nagelopen maar kan geen fout ontdekken. Heb hem zojuist door een browsertest gehaald maar in elke browser ziet hij eruit zoals zou moeten. Welke browser gebruik je?

 40. IE 6.0.2900 XP/SP2 (1 week terug volledig ge-update)

 41. Aanvullinkje: Dit is de enige site die bij mij zo verschijnt. Vedat heeft deze lay-out ook enige tijd gehad en daar had ik dit effect niet.

 42. Ik heb nog in FF nog in IE problemen. Wat me wel opvalt, en mogelijk bij Xi tot de verschuiving leidt? , is dat het zoekveld in de middelste kolom naar links door lijkt te lopen in/onder de hoofkolom? (heb er verder niet zoveel verstand van maar dacht laat ik dit er toch even in gooien)

 43. Hier, zover ik kan zien, alles prima en goed in beeld, op de ‘search’balk na dan: die valt links voor een kwart weg, eeuwig verloren in de hoofdkolom. πŸ˜‰ (FF hier trouwens.)

  Het ziet er goed uit, I like it! Die fotootjes zijn grappig haha, normal people scare me… πŸ˜› πŸ˜€ Grinnik.

  Zelf al tevreden? Het is wel wat roze, en daar houd ik niet van, maar los daarvan ziet het er wel gezellig en fris en levendig uit. Ik zeg: stempel erop! Goedgekeurd. πŸ™‚

 44. @Xiwel: Vedat zal deze lay-out zeker niet gehad hebben, ik heb hem zelf aangepast en opnieuw opgebouwd.

  @Frans en Wenz: Ow ok, de search-balk valt bij mij niet weg. Zal eens kijken of ik er iets aan kan fixen.

  @Wenz: Verder, tnx!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft