Prrffftt

Onder het mom ‘ik kan meer dan je denkt’ ben ik – grieperig en al – meer gaan doen dan ik (aan)kan. Wat resulteert in op mijn tandvlees lopen, nog net zo grieperig zijn als vorige week en euh .. de logstilte afgelopen dagen. Ja ja, mijn partner en mijn vader hebben me al ruimschoots uitgekafferd terechtgewezen wat wegens mijn eigenwijze inslag vanzelfsprekend niets uithaalde .. Overigens krijgt Lennard ook een klein beetje de schuld, mij een beetje verslaafd maken aan spelletjes!

Korte updeet: de nieuwe wasmachine is binnen *yay*, het nieuwe bed is kapot geleverd dus moet weer terug *sob*, dus slapen we maar even met matras op de grond (best goed voor je sexleven) *sob en yay*, mijn nieuwe mobiel is binnen en helemaal leuk *yay*, ik ben drie kilo afgevallen (in anderhalve week) *YAY*. En ik ga even heeeeeeel rustig aan doen *schouderklopje voor zelf*

*Kruipt naar bed*

Comments (10)Previous

Opstand binnen de SP

Next

Lichtelijk getikt

10 Comments

 1. desiree

  Een snel herstel toegewenst meis, en eenmaal hersteld niet meteen te snel te veel willen doen :)>- 😡

 2. desiree

  By the way, dat spelletje is inderdaaaaaad verslavend…
  Ik ben maar tot level 18 gekomen, moest wel even slikken toen het met lieftallige schaapjes begon…
  :-b

 3. Dat afvallen, is dat bewust… en hoeveel wil je kwijt… ik moet aankomen, dat is even moeilijk hoor, als je het wilt lukt het nl. niet.

 4. Lennard

  Ja, goed spel he!

  Zorgvuldig opbouwen in het begin, daar gaat het om. Maar hoe doe je dat? Dat kan eigenlijk pas als je 300.000x ‘game over’ hebt gehad. Toch iets sneller beginnen met de grote torens. Dus sparen, dus meer risico nemen in het begin. En dan met een knoert van een opstelling in level weet ik veel erachter komen dat je iets meer aarde nodig had. En dat je wat dichter op elkaar had moeten bouwen en blablablabla. En dan toch nog maar een keer opnieuw beginnen 😉

  Ja, ik ben voor het eerst van m’n leven een spelletjes junk.

 5. Jaloers ben ik op die drie kilo.

 6. *yay* voor alle yay’s, *sob* voor alle sobs en RUSTIG AAN DOEN NU!!! Hoor je me! 😀

 7. desiree

  Level 22 met 683 punten…:-b

 8. desiree

  level 34 met 1747 punten…:-b
  Hoe ver komen jullie nou al?

 9. Hier nog zo iemand op wie “dat moet je niet doen” een lijnrecht tegenover de bedoeling staande uitwerking heeft. En die er dus ook nog wel eens achter komt dat gewoon braaf luisteren misschien toch wel zo slim was geweest. (vandaar mijn stilte tot drie dagen na de logeerpartij bij mij thuis)

 10. @Desiree: heeel verslavend! Ik ben tot level 39 gekomen en tot mijn frustratie was het toen klaar 🙁 Had 65.000 punten en weet niet of ik er veel meer kan halen zonder cheats.

  @Chantal: yep, zeeeer bewust. Ik ben echt behoorlijk te zwaar. Lichtgewicht zal ik niet worden maar hoop er toch wel een kilo of wat af te krijgen. Dus dit is wel een mooi begin. Aankomen schijnt bijna nog moeilijker te zijn dan afvallen heb ik altijd begrepen, heel veel succes daarmee.

  @Lennard: na flink wat tactieken uitproberen kwam ik tot level 39 maar helaas, toen waren de levels op?! Misschien maar beter, dat damde de verslavingsdrank meteen wat in 😉 Nu is de kunst zoveel mogelijk punten te verzamelen.

  @Cornette: dank je 🙂

  @Adriana: ja luid en duidelik 😀 En je hebt meer gelijk dan je denkt, vandaag allerlei rottige aanvallen gehad in de wetenschap dat ikd at helemaal zelf bewerkstelligd heb :/

  @Frans: gelukkig, ik ben niet de enige! Zullen we elkaars advies maar ter harte nemen: rustig ana doen hoor Frans, ze zeggen dat het lijntje dan niet breekt (owwwwwwww het wordt wel eens tijd 😉 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft