Anti-spam dingskie

Eigenlijk heb ik er zelf een beetje de pest aan, een extra vraag beantwoorden voor er gepost mag worden. Maar aangezien ik momenteel over de 500 spammerts per dag moet zien weg te werken, ben ik ook maar voor de bijl gegaan….

PSje: ik ben eigenlijk op zoek naar eenzelfde anti-spamdingskie maar dan een die het antwoord laat staan net als de overige gegevens. Nog beter is het als de reactie blijft staan mocht iemand onverhoopts de vraag vergeten te beantwoorden (niets erger om op de ‘back’ toets te rammen en dan een lap tekst kwijt te zijn). Iemand advies? 

Comments (23)Previous

Heavy Metal als handicap

Next

Het grote bangmaken

23 Comments

 1. Soms moet je wel… helaas.

 2. Gelukkig nog geen last van. [Klopt hard op tafel die van hout is] 😡

 3. Ik weet niet wat voor antispamdingskie Opa heeft, maar daar blijft iig het antwoord wel staan.

  @Redstar: tafels zijn iha niet van ongelakt hout dus of dat kloppen veel gaat helpen?

 4. desiree

  Als ik vermoed dat de tekst blijft hangen doe ik vaak even de tekst selecteren, kopieren en dan pas doorzenden. Checken of het er staat en dan verder fietsen, staat het er niet, kijken wat er mis is en dan gewoon plakken.
  Ik doe het al helemaal uit voorzorg bij iets te veel en te lange reactie :d

 5. @Frans: Opa heeft Pivot en daar zit deze ani-spam mogelijkheid ingebouwd. De vergelijkbare versie van wordpress blijft het woord weer niet staan *grmbl* De nieuwe versie van Pivot zal ook met de mogelijkheid van een mySQL db zijn, wie weet stap ik dan wel weer terug over.

  @Desiree: slim! Doe dat soms maar wil het ook nog wel vaak vergeten.

 6. Tedje

  WordPress kan werken met Askimet anti-spam unit. Werkt heel redelijk. Geen gedoe met plaatjes enzo, waar ik altijd knettergek van wordt (is het een o of een O of toch een 0, met daar ruitjesmotief op de achtergrond kan het ook nog een Q zijn,….)

 7. @Tedje: ik krijg steeds niet-werkende askimet keys en uiteindelijk kreeg ik ook geen reactie meer op mails dus heb die maar opgegeven.

 8. citrientje

  geen idee maar was wel tekst kwijt toen ik terug wilde omdat ik de vraag vergat in te vullen.

 9. citrientje

  moeilijke vraag overigens.

 10. Er is ook een programmaatje (voor WordPress) dat een vraag stelt en hem direct zelf beantwoord. De commentpleger merkt er niets van.

 11. @ Frans, :d Jij weet niet wat voor mooie ongelakte tafel ik heb. Hij wordt wel in speciale wax gezet, maar voor de rest puur natuur, en zonder lak.. 😡

 12. Spam Karma 2 is niet afdoende? En ach, dan vullen we toch gewoon een vraag in? Het is even wennen maar wij zijn gelukkig flexibele wezens. 😀

 13. Pfff, die vraag is veel te moeilijk! 😛 😉 😀

 14. Pivot hehe ;). IK heb dat spamdingske trouwens gistere ook aangezet maar dan alleen voor postjes ouder dan 3 dagen. En versie 2 die in de maak is gaat mysql ondersteunen woohoo 😉

 15. @Wenz: hersengymnastiek eej 😉

  @Mannie: ja, door die mysql ondersteuning heb ik wel weer interesse!

 16. Bij mijn laatste reactie op “To catch ….” kreeg ik bij het posten van mij reactie ineens een subpagina waarop ik een code in moest vullen en opnieuw submit moest klikken waarna ik een pagina kreeg met “your comment was succesfully posted”??

 17. kreeg eerst dit venster:
  Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /home/cinnernl/domains/cinner.com/public_html/wordpress/wp-content/plugins/SK2/sk2_second_chance.php:2) in /home/cinnernl/domains/cinner.com/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordspew/wordspew.php on line 35

  Kind-a-Captcha

  Please type the code below in the input field and click on Submit (characters can only be letters from A to F and digits from 0 to 9).
  captcha_img

 18. en daarna dit (ook weer bij reactie 16 hierboven, niet bij 17)
  Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /home/cinnernl/domains/cinner.com/public_html/wordpress/wp-content/plugins/SK2/sk2_second_chance.php:2) in /home/cinnernl/domains/cinner.com/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordspew/wordspew.php on line 35
  Thank you. Your comment has been approved.

 19. Dat zou heel goed kunnen. Alle anti-spam pogingen helpen maar een dag of twee voor het weer volstroomt (met honderden tegelijk dus) en heb daarom zojuist Karma 2,0 maar geinstalleerd. Als een reactie ook maar iets van spam zou kunnen zijn, volgt er een catcha-code. Als het goed is krijg je die nu niet meer te zien trouwens.

  Vind het zelf ook vervelend, heb de pest aan die catcha-dingen. Maar mijn database is onderhand vijf maal de groter dan nodig alleen vanwege de enorme hoeveelheden spam. En rond de 800 per dag, dat is voor mij niet meer bij te houden.

 20. Dat snap ik volkomen, gelukkig schijnt Halo een goed antispam dingskie te gebruiken, heb tot nu toe nog maar één of twee keer problemen gehad met spam die doorkwam en ook dat werd vrij snel weer opgelost (en waren in vergelijking met de aantallen die jij noemt nog lage aantallen, op de piek bleef het nog bij een stuk of tien per uur en in die hele periode heb ik misschien 100 berichten zelf moeten verwijderen).

  Maar deze werkte niet echt gebruiksvriendelijk door naar een andere pagina te schakelen waarna je zelf weer terug moest zien te komen naar de pagina waar je was.

 21. Nee dat ziet er niet erg sympathiek uit allemaal. Weet ook nog niet helemaal hoe hem in te stellen. Zal even kijken of ik nog wat aan kan passen. Flauwe is dat ik het zelf niet goed kan uitproberen omdat ik al ‘goed’ bekend sta. Tnx voor de waarschuwing, hopelijk lost het zich op.

 22. Ach, ik was toch wakker en had niets beters te doen 😉 (komt ervan als ik om zes uur op moet voor een controle en dan ‘s middags in slaap val en ‘s avonds wat eerder op bed ga, hele ritme weer van slag, gebeurd vaker dus ik overleef het wel weer)

 23. Altijd leuk dat soort ritmeverschuivingen, houdt je een tijdje van de straat :/ Ik heb maar even een topic geopend over de spam karma. Hopelijk komen er geen andere problemen boven drijven. Heb dit nog niet op kunnen lossen (wel een vraag over gesteld bij de ontwikkelaar van de plugin) en ga eerst een bed zoeken (voor mijn ritme ook weer helemaal naar de maan is ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft