Spam Karma

Inderdaad, het houd me van de straat: manieren vinden om spam tegen te gaan. Tot nog toe bleek elke manier teveel nadelen te kennen of slechts een dag of twee te werken of zelfs comments van vaste lezers in de prullenbak te smijten. Bij deze dus een nieuwe poging, met nu Spam Karma.

Voor mij werkt het tot nog toe geweldig. Het heeft alleen een nadeel, als een commenter in de marge geplaatst wordt, krijgt diegene een captcha vraag te beantwoorden. Daar staat een foutboodchap boven die ik nog niet heb kunnen oplossen (blijkbaar wil het niet helemaal samen met de shoutbox) maar die u gewoon kan negeren. Echter wordt u na het beantwoorden van de vraag blijkbaar niet teruggestuurd naar CiNNeR maar krijgt u alleen een berichtje te zien dat het commentaar alsnog geplaatst is en moet u zelf even terug zien te komen naar CiNNeR. Ook daarvoor ben ik nog zoekende naar een oplossing (heeft u nog tips toevallig?), mijn excuses tot die tijd. 

Misschien wilt u mij een plezier doen en even pogen een commentaartje achter te laten? (En als u een ander probleem tegenkomt, dat even in de shoutbox of in de mail gooien?). Tnx!

Comments (5)Previous

To Catch a Predator

Next

Valkuilen

5 Comments

 1. Joke

  Poging nummer één

 2. Joke

  Dat ging makkelijk!:d

 3. Probeer ik even….

 4. Natuurlijk wil ik dat wel proberen.
  Komtie!!!

 5. Dat gaan we even proberen dus. Maar waarom geen Akismet, en Bad Behavior? Werkt super. Althans bij mij…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft