Tis begonnuh..

.. de renovatie dus wel te verstaan. En die is wel te verstaan! Zijn het nog heel rustige bouwvakkers allemaal maar ja, puien eruit hengsten, beplating aftrekken, balkonhekken slopen, muren bewerken, planken zagen, hoogwerkers rondrijden en meer leuks maakt nu eenmaal een enorme hoop herrie. Overigens is het ook te ruiken en te voelen, de wijk stinkt naar allerhande bouwdingus en het fijn stof is niet van de lucht.

Helaas zijn de pogingen mijn ritme maatschappelijker te maken jammerlijk mislukt en start het hele circus even na zevenen s’ochtends. Oftewel, mijn ritme is nu helemaal een puinhoop en ik ben na slechts enkele dagen al behoorlijk krakkemikkig. Volgende week dinsdag zijn we zelf aan de beurt en stiekem zie ik er behoorlijk tegenop. We hebben een deel meubels al verzet (alles moet een eind van de ramen af), van het weekend gaat de rest. En dan is het dinsdag hopen dat ik wat slaap heb gekregen, een lading bouwvakkers binnenlaten en tot half vijf s’middags ons de pokken gaan zitten vervelen. Vervolgens mogen we het 10 september nog eens dunnetjes overdoen voor de achterkant van de flat.

Maar goed, we krijgen kekke ramen. En gouden regel is dat de tijd nu lang duurt maar achteraf altijd snel voorbij is gegaan, dus daar moet ik me maar zolang op richten. Over anderhalve maand zal het een peulenschil gebleken zijn .. Tóch?

Ondertussen gebeurd er van alles in de wereld maar goed, het loggen wordt gelijk met mijn ritme nogal wisselvallig vrees ik…

Comments (14)Previous

Kerk herdenkt homo's niet

Next

Middenin

14 Comments

 1. en dan ook nog wisselvallig weer,,,

 2. succes ermee!

 3. desiree

  Sterkte en dat het zoveel ongemak waard mag zijn :)>-

 4. Oei… nou sterkte, want dat lijkt me wel nodig. 😉

 5. Waar ik woon gaat de hele wijk op de schop. Dichtsbijzijnde sloop en (her)bouw activiteiten zijn op een 100 meter. Ik kan me dus enigszins voorstellen wat jullie te verduren hebben. Sterkte ermee (wat oordopjes lenen misschien?)

 6. Tnx allemaal!! Ben bek- en bekaf inmiddels maar goed, er zijn ergere dingen.

 7. Ohjee! Heb je geen mogelijkheid om evt tijdelijk ergens anders te verblijven?

 8. Bleh! Wat balen! Maar sterkte! x

 9. Het wordt vast heel mooi, dat is iets om je aan vast te houden. Sterkte!

 10. Emigreer tijdelijk naar een donker hol waar je kunt bijslapen tot alles voorbij is? 🙂
  Succes met alle ongemakken, en wanneer we een week niets van je horen weten we dat het voorbij is en je aan je bijslaap bent begonnen. 😉 😀

 11. @Anne: nee het is wel handig om er zelf bij te zijn als ze binnen willen en er zit wat voorbereiding aan vast enzo.

  @Wenz: je hoort nu een week niets van me omdat ik op mijn tandvlees loop, dat slapen ben ik nog lang niet aan toe vrees ik ..

 12. desiree

  Countdown van de dagen van ‘eindfase’ al ingezet?
  Hou vol meis 😡

 13. citrientje

  balen hoor, zou er ook tegenop zien. Ik kreeg vorige week een brief dat ze hier de voegen opnieuw gaan doen in de buitenmuren. Brrrrr. Voegen gaat wel maar dat uitbikken, en het trilt door hele blok heen. Ik heb al een bed besproken bij mijn ouders. :d

 14. @Desiree: nou ja, countdown van de voorkant wel, maar we zitten daarna nog precies een maand in de herrie en zooi en dat wordt afgesloten met de achterkant en de box. Ut zal vanzelf wel voorbij gaan klamp ik me aan vast 🙂

  @Citrientje: ja dat maakt ook herrie als ik weet niet hoe volgens mij. het lijkt wel ‘in’, hoorde van nog twee mensen meer dat de muren opnieuw gevoegd gaan worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft