Middenin

Dacht ik dat het loggen wat wisselvallig zou worden, blijk ik er gewoon stil van te vallen allemaal. Een zeikupdate:

Het valt behoorlijk tegen!! Niet, te weinig of slecht slapen breekt me finaal op en we moeten nog een week of vijf. Natuurlijk werd ik dwars door mijn pil heen ongesteld, emtionele hormonen gieren in het rond. Het huis is een chaos aan weggehaalde meubels – ik schrijf dit ingeklemd tussen de deur en mijn buro, voor de helft in mijn boekenkast hangend – en veroorzaakt meteen ook chaos in mijn hoofd. Kortom, ondergetekende is een emotioneel, piekerend (zeurend) wrak en dat de ramen straks zo mooi worden weegt vooralsnog niet erg meer op.

Fysiek wil het eveneens niet geweldig gaan. Ook daar is slaapgebrek debet aan maar het rondzwervend stof, stank van allerhande aggressieve middelen en verhuizen in ons eigen huis is auw en meer astma medicijnen gebruiken in een week dan in het half jaar ervoor. Mijn huid is een schilderij aan allerhande vlekken en bulten, kunstig maar voel me er niet bepaald gelukkig onder. Gezond kan het allemaal niet zijn geloof ik.

De buurt begint wel wat gezamenlijkheid te vertonen, allemaal tegen dezelfde berg opzien maakt redelijk eensgezind. De mensen die al voorzien zijn van een deel nieuwe ramen en kozijnen zijn echter niet zo positief, zo hou je de moed niet erg uit de schoenen .. Hopelijk zit er een korrel zout bij en valt het uiteindelijk mee.

Verder maak ik me druk om mijn vader. Hij is behoorlijk ernstig ziek, ziekenhuis laat nogal op zich wachten in verband met vakantietijd en wachtlijsten en ik heb het gevoel er niet erg voor hem te kunnen zijn. Niet dat ik zoveel kan uitrichten en dat druk maken helpt ook al niks, het leven kan gewoon bar oneerlijk zijn.

Dus eigenlijk moet ik niet zo zeuren over de renovatieperikelen, dat duurt nog maar een paar maanden en dan is het voorbij. Had ik al gezegd dat ik last van hormonen heb?

Comments (10)Previous

Tis begonnuh..

Next

Gras voor de voeten weg

10 Comments

 1. tja… Al met al kan het dus wat beter..

 2. Dat is allemaal erg veel om ineens te behapper CiNNeR!
  Heel, heel veel sterkte!!!!!

 3. desiree

  Hou vol meid, en anders een weekendje eruit tussendoor ergens in schone lucht en lakens…
  Veel sterkte toegewenst aan je vader, dat hij snel geholpen mag worden
  😡

 4. En volgens mij heb je ook nog eens last van hormonen.

 5. Keeske de Vlaming

  Mopper jij dan gewoon effe lekker!!!
  Als dat je oplucht moet je het zeker niet laten!

 6. Het leven is ook oneerlijk. Gelukkig maakt de dood iedereen weer gelijk.

 7. @Feex: ja, dat dan weer wel ..

  @GobboE: dat valt eigenlijk reuze mee maar ik heb een stressbestendigheid van niets op het moment, dat is stiekem eerder het probleem misschien 🙂

  @Desiree: vriendje is naar Lowlands geweest (op mijn aandringen), ik had misschien toch mee moeten gaan. Geen schone lakens maar wel leuk. 🙂

  @Lennart: misschien speelt dat ook wel een hoofdrol eigenlijk 😉

  @Keeske: dank, dank!

  @Mack: eh … *weet even niets terug te zeggen*

 8. desiree

  Naar Lowlands in plaats van Pukkelrock?
  Schande 😕
  😉

 9. En weinig economisch, Lowlands is beduidend duurder .. Hoewel echt, echt leuk om te zijn hoor!

 10. citrientje

  sterkte hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft