Nog eventjes ..

Gelukkig, nog een paar uurtjes en dan is de achterkant van de flat ook vervangen. Nog maar een keer alles grondig schoonmaken en opruimen en dan is het binnenshuis verhuizen in elk geval vast voorbij. Voor het trappenhuis en portiek staat ons nog heel wat te wachten geloof ik. De drilboormijnheer bleek ad hoc ingehuurd en nogal een vergissing, buiten dat de vloeren wel erg bekraterd achterbleven, zijn er ook stukken van de trap weggeslagen. De tegelmijnheer heeft hier en daar wat aangesmeerd met tegelspecie maar een paar keer goed de tramp af stampen en het ligt beneden. Dat schijnt dan ook niet de bedoeling te zijn maar wat wel de bedoeling is, blijft wat onduidelijk.

Inmiddels hebben we een schor poesje, Knoepie zit al vanaf zeven uur vanochtend te gillen dat ze niet opgesloten wenst te zitten.

En ik moet zeggen, hoewel het nieuw een behoorlijke verbetering is tegenover het oud, is dat wel behoorlijk relatief. Niets past dus alles is opgevuld met latjes, blokjes, purschuin en vele bussen kit. Omdat de ramen zelf recht zijn valt goed op hoe onnoemelijk scheef de rest van het huis is en hoe lastig het is om het een beetje mooi af te werken allemaal. Gelukkig maskeren gordijnen een hoop. Verder komt het tapijt er ook niet grandioos vanaf geloof ik, zag al heel wat vlekjes en dingetjes. Straks maar zien wat het schoonmaken nog oplevert…

Nog eventjes .. nog eventjes ..

Comments (9)Previous

Pronk vs PvdA

Next

Hersens geschud

9 Comments

 1. Dat hoor ik nu al weken… het wil maar niet opschieten.

 2. Spencer Brandsen

  Het spijt mij dat u een schor poesje heeft.

 3. “Straks maar zien wat het schoonmaken nog oplevert…”: je gaat ze de rekening sturen? Dan kun je het natuurlijk ook láten schoonmaken :-“

 4. Hou vol meisje, hou vol. Aan alles komt een einde.

 5. Wat Rian zegt! Nog eventjes verstand op nul, blik op oneindig en over een flink aantal jaren kun je er misschien zelfs wel om lachen 😀

 6. Nog eventjes en cinner knalt..x(

  :-?Ik denk dat de flat wel closer is geworden sinds de renovatie..~o)
  Maar goed… als het klaar is vermoed ik een bescheiden feestje..>:d<

 7. Het is even doorbijten, maar dan woon je toch lekker…:x

 8. @Pascal: ze zijn in maart gestart en eind november zou het af moeten zijn, dus helemaal vanaf zijn we er voorlopig nog niet. In de brieven die we aanvankelijk nog kregen stond telkens dat de overlast tot een minimum beperkt zou worden. Inmiddels zijn we er achter dat dat bedoeld is richting bouwvakkers en aanverwanten en weinig met de bewoners vandoen heeft.

  @Spencer Brandsen: misschien moet ik er eens over gaan schrijven 😉

  @frans54: zonder advocaat kan je brieven sturen tot je er dood bij neervalt. Ik heb ooit een reactie gekregen: “het spijt me maar gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer, wij kunnen er ook niets aan doen”. Maar ik bedoelde helaas dan ook wat er nog meer aan blijvende zooi te vinden zal zijn.

  @Rian: dat is waar en het ergste zou nu toch eindelijk wel gebeurd moeten zijn.

  @Adriana: mijn verstand staat al weken op nul geloof ik, aan mijn geklungel te merken. (Krijg een naam in de buurt 😉 )

  @feex: ik dacht eerder aan een retraite van zeg een jaartje 😀

  @Redstar: hahahahahahaha! Of euh, dat was serieus? 😉
  Het is wel een verbetering maar de binnenkant he .. die mogen we zelf nog wat gaan oplappen.

 9. @Cin: ik had daar gezien eerdere berichten over er/aanvaringen met ze al zo’n vermoeden van, vandaar de gebruikte smiley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft