Hersens geschud

Half vier vertrok de laatste bouwvakker en was ik zo onnoemelijk in mijn nopjes daarmee dat ik nog wat reserve energie kon opduikelen om aan de schoonmaak te gaan. Gewapend met Blue Wonder (het lijkt wel een tell sell middel maar écht, het werkt, beetje uitkijken want sommige hout en verfsoorten zijn er niet geheel tegen bestand), een emmer en een schuursponsje of zes ging ik woest aan het poetsen. Dit was onze kans tenslotte, nu echt alles van muren en vloeren was weggesleept kon eeuwenoud vuil achter ijskasten en onder wasmachines ook meteen weggeschraapt worden.

Zingend en dansend huppelde ik rond eh Zwoegend en zwetend – maar met brede glimlach – meste ik de achterkant van de koelkast uit, sta vervolgens enthousiast en razendsnel op en .. stuiter mijn hoofd zo hard mogelijk de onderkant van de CV-ketel in.

…..

Nou ben ik behoorlijk wat op zowel voor- als achterhoofd gevallen maar hoei, dit was een ervaring aparte. Het liefst had ik wat materiële zaken gesloopt maar allee, recht op blijven koste wel genoeg moeite. Een golf van misselijkheid onderdrukkend riep ik iets uit over die ^*&%$^#@ CV-pegel! Die %&^%%# CV-kegel!! $%^&^*%$, die CV-petel dus!!!

*Zucht*

Nou ja, met wat handen en voeten werk werd het vriend wel duidelijk dat ik mijn hoofd gestoten had in elk geval.

En mijn hersenen liggen toch al wat in de war, dus het zal wel niet erg opvallen verder …

Update: hmz, het lijkt echt een lichte hersenschudding te zijn. Perfecte timing ..

Comments (14)Previous

Nog eventjes ..

Next

Rust

14 Comments

 1. Je hebt die petel toch wel in ruil voor jouw buil een stevige deuk bezorgt hè. Misschien een goede reden om even echt rustig aan te doen, een verwaarloosde/genegeerde hersenschudding, hoe licht dan ook, kan nogal vervelende naweeën hebben als blijvende hoofdpijn en ik neem aan dat je daar echt niet op zit te wachten.

 2. desiree

  Meisie meisie, ach en wee, het zit ook niet echt mee :((
  Klinkt als iets te veel van het ‘goede’ allemaal.
  Wordt toch echt tijd om eens een ‘weekje weg’ te plannen of zo.
  Houd het de komende dagen maar eerst rustig even onderuit op de bank, wat Frans net zegt moet je er ook niet nog eens bij krijgen.
  😡

 3. Het zit je ook niet mee…

 4. Wimmie

  Maar de CV petel doet het nog wel? 😉
  (van mij zou je natuurlijk geen andere reactie kunnen verwachten, eh?)

 5. @frans, desiree: De onderkant was open, ik ging tegen een of andere leiding aan maar die zal ik maar geen verdere deuken bezorgen 😉 De hoofdpijn is vrijwel verdwenen, mijn hoofd kan toch wel wat hebben (of is al geschud genoeg). En mijn hersenen zijn er nog slechter tegen bestand als ik een week op de bank ga hangen in een chaos van spullen vrees ik. Verder houdt mijn lichaam me al aardig tegen, dus ik hou het wel redelijk rustig hoor 😀

  @Pascal: vandaag beter gehumeurd relativeer ik het maar, het kan veeeeel erger.

  @Wimmie: we hebben natuurlijk wél meteen de kegel laten inspecteren en gelukkig, de petel doet ut nog 😀

 6. vuil achter de apparaten, ik ken het, een muis zou er nog niet willen wonen!
  beterschap voor het bolletje, met de inhoud is niks mis toch?

 7. Frans en Desiree: ok, ik neem een deel terug Het lijkt op een lichte hersenschudding en ik heb alles maar even de boel gelaten.

  @Plien: op een paar kleine afwijkingen na, zit het verder wel goed 🙂

 8. Als je het hoofd perse aan een verwarmingsketel moet stoten, moet je het nog harder doen:
  Kom je in het ziekenhuis–> hoef je niet te stoken en heb dus een echte energiezuinige ketel 😉

  Sterkte!

 9. Au! Au! Au! Doe svp rustig aan met die hersenschudding! Beterschap! *denkt terug aan haar eigen hersenschudding en roept nogmaals AU!*

 10. @ Henk van S: LOL Dat zou geen slecht idee zijn ware het niet dat hier nog iemand woont die niet meteen in de kou wil gaan zitten 😉 Verwarming gebruiken we nog niet, ik had even moeten wachten ook nog 😀

  @Poelekie: nou auw valt mee, wat dat betreft is het gelukkig een lichte (tis een irritante vage hoofdpijn). Heb meer last van slecht zicht, slecht evenwicht en vaag enzo. Ben wel overtuigd inmiddels dat het echt verstandiger is maar wat rustiger te doen.

 11. AU!
  heel veel beterschap!!!

 12. Ow. Vreselijk. Dat moet een knal geweest zijn.
  Dat Blue Wonder ga ik ook eens proberen.

 13. citrientje

  au dat doet zeer

 14. Tjonge jonge…

  Kijk ik even a few days niet op je weblog, begin jij meteen als een wilde CV-petels terug te koppen.

  Heeft de CV petel ook nog eens een keer gewonnen…. kindje kindje toch!

  Sterkte meissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft