Politieke onbenulligheid

Dat onze huidige politiek bedroevend weinig voorstelt tegenwoordig is al bekend, maar toch wist een minister weer eens een dieptepunt te bereiken. Zo loog minister Donner er op los dat het ‘heel normaal’ is om de notulen van een debat achteraf even aan te passen. En dan gaat het niet om een spelfoutje of twee maar dusdanige veranderingen dat er plots sprake is van een geheel andere inhoud of een fikse toevoeging. Want ja, het gaat hem er om dat er komt te staan wat hij uiteindelijk bedoelde na er nog eens nachtje op geslapen te hebben.

Ik gebruik het woord ‘liegen’ maar, want ik kan me niet voorstellen dat minister Donner daadwerkelijk zo onnoemelijk achterlijk is dat hij wérkelijk meent dat vervalsen van notulen een normale gang van zaken is in het politieke debat.

Hoewel een deel ook nog onjuist was aangepast, wellicht zit er toch een draaje los hier en daar ..

Comments (1)Previous

Piekeren maakt gelukkig?

Next

(Niet) roken maakt gelukkig?

1 Comment

  1. Vervolgen moeten ze hem, valsheid in geschrifte heet dat toch ?. Daar wordt iedere boerelul ook voor vervolgd. Ik vind het dus meer dan normaal dat dat met hem ook gebeurd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft