En toen ..

 .. was ik er even stil van. Ja dat ben ik ook niet gewend van mezelf maar allee, heel soms wil het wel gebeuren. Er is stiekem wel wat gaande maar dat kan ik nog niet verklappen, straks valt het tegen en dan zit ik zo tegen mijn eigen teleurstelling aan te kijken, ziet u.

Verder is het gewoon dagelijkse sleur: naar de tandarts, een griepprik halen, een boodschapje doen, de gang laten slopen. Ok, Rita is verbouwereerd uit de VVD gestapt want blijkbaar was ze in de veronderstelling dat een partij best door twee fracties vertegenwoordigd kan worden, maar écht nieuws is het ook weer niet. En de SP heeft wat problemen door opstappende raads- en statenleden die plots merken dat de partij nog steeds in het oude communisme hangt, maar feitelijk is ook dat geen nieuws meer geloof ik.

Dus tja eh .. u zult even moeten wachten op de onthullende bijdrage. Als die komt dan .. Vast wel hoor. Vroeger of later.

Comments (12)Previous

Restje renovatie

Next

'TON'

12 Comments

 1. citrientje

  oeiiii spannend, hoop dat je niet te lang wacht met je onthulling.

 2. Keeske de Vlaming

  Met deze mededeling; én het gegeven dat Sint ook al weer in de buurt is :

  Vol verwachting klopt ons (MPS {624}) hart, etc etc….

 3. Daar had ik als kind nu al zo’n hekel aan “Ja, natuurlijk hebben we een cadeautje voor je” en dan maar niet vertellen wat het is.[-(

 4. Kan je niet een tipje van de sluier oplichten ? In welke richting moeten we denken ?:-?

 5. goh das toevallig! alleen blèr ik het er natuurlijk direkt weer uit.. grmpf.. nouja.. ik hoop dat het net zo leuk bij jou is als bij mij!

 6. desiree

  I am waiting :-w
  Als het maar iets leuks is hoop ik 😉

 7. Tedje

  Zwanger??

 8. Zal vast verklappen dat het niets met zwangerschap te maken heeft 🙂

 9. kijk maar uit bij de tandarts, straks gaat ie nog je tieten maseren hehe

 10. desiree

  Kllinkt beter dan een wortelkanaal behandeling bij een tandarts…
  😕

 11. Lennard

  Trouwen dan? Misschien?

 12. Waarschijnlijk vanavond meer ..

  @Mannie: het werd een schoonmaakbeurt. Altijd gezellig, daarvoor was er geen vuiltje aan de lucht, daarna deed de helft zeer, werd me d eindruk gegeven alsof mijn tanden volgende week uit mijn mond vallen en kreeg ik mondspoeling mee waar ik zwaar allergisch voor lijk te zijn. Hieperdepiep .. *zucht*

  @Desiree: dat is het zeker 🙂

  @Lennard: ow dat had ook nog gekund maar nee, we voelen ons al zo getrouwd .. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft