Wat er gaande is …

.. is Charis. Een prachtige Duitse Brak van 5 jaar jong. Een ontzettende knuffelkont, slim, soms een beetje een toneelspeler en dol op aandacht en eten. Vanavond hebben we kennis gemaakt en dat klikte verschrikkelijk goed. Dus .. aanstaande vrijdag zal hij bij ons intrekken!!

Het is niet dat zijn baasjes van hem af willen trouwens, eigenlijk zouden ze hem liever houden. Maar door omstandigheden krijgt hij niet zoveel aandacht meer als hij wil en nodig heeft en sinds een tijdje likt hij zijn voorpoot kapot van de stress. Vandaar dat zij voor hem hebben besloten dat het beter is naar een gezin te verhuizen waar veel tijd voor hem is. Meteen de reden dat ik het nieuws nog even voor me wilde houden, wij kwamen niet alleen kijken of we Charis leuk vonden maar werden ook beoordeeld of wij wel leuk genoeg waren. Gelukkig zijn we ‘goedgekeurd’.

Nu maar hopen dat de katten er net zo blij mee zijn als wij …

Comments (22)Previous

'TON'

Next

Nachtmerrie

22 Comments

 1. Ziet er ondanks het kleine fotootje wel lief uit. Braks zijn volgens mij wel honden die graag behoorlijk wat beweging hebben.

 2. Heb nog geen andere foto dan de advertentiefoto, maar ongetwijfeld zullen er nog stapels gemaakt worden 😉 Brakken hebben idd wel aardig wat beweging nodig maar ook weer niet zoveel als hazenwinden of andere extremen. In elk geval zeker één keer per dag echt fiks aan de wandel. Stop ook met al mijn oefeningen en flikker trainingsschema’s het raam uit, dit gaat ruim genoeg beweging zijn. In huis zijn ze dan weer erg rustig en deze ook moet ik zeggen. Zolang er maar vaak geknuffeld wordt en af en toe eten voorbij zeilt dan. Hij schijnt errug slim te zijn, weet kinderhekjes en deuren open te maken en wist zelfs uit de autogordel te ontsnappen toen hij mee was op vakantie .. door het systeem open te klikken! Mooi evenwicht van lief en eigenzinnig dus 😀

 3. :d yep precies wat ik dacht :d
  gezinsuitbreiding<:-p

 4. Daar gaan we nog meer van horen denk ik .;)

 5. De katten wennen er wel aan hoor..:x

 6. Dat ziet eruit als een gezellig hondje! Leuk, veel plezier met z’n allen!

 7. Gefeliciteerd met jullie nieuwe huisgenoot! Ik denk dat de katten even zullen moeten wennen, net zoals Charis aan hen zal moeten wennen, maar met liefde en geduld komt dat heus wel goed hoor. Er zelf niet zenuwachtig bij worden, dan merken de dieren dat ook niet. Succes!

 8. Oew, een nieuwe bewoner! Leuk! :d Wat een schatje. Geniet ervan. 🙂

 9. desiree

  Hondjes zijn leuk :d
  Ik zal aan je denken als het ‘cats and dogs’ regent, dan moet ik er zelf namelijk ook doorheen met hondlief ;))

 10. Handdoek om de nek, klaar om in de ring te stappen, katten pas maar op!

 11. Yvonne

  Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding!!!!
  Ik wens jullie allemaal heel veel plezier en knuffels van elkaar!
  liefs van Yvonne

 12. Gefeliciteerd met de nieuwe huisgenoot! Fijn dat het een goede match blijkt te zijn! 🙂

 13. Is die hond moslim ofzo?

 14. @Mack: volgens mij gewoon slim: je weet maar nooit wanneer je iets verkeerd doet met zo’n nieuw stel baasjes en nu kan hij tenminste een “sorry, ik had het niet gehoord” gezicht opzetten.

 15. Tnx allemaal. Het werd niet vrijdagavond maar zaterdagochtend, een dagje later.

  @Mack: ‘Charis’ is grieks, denk dat hij eerder gek op water is. Of op mode.

 16. Lennard

  Leuk hondje!

  En het is zaterdagochtend. Veel plezier met je nieuwe huisgenoot.

 17. Stefan

  Nog 3 uurtjes wachten…

 18. Lennard

  Nog een kwartiertje!

 19. Wat een leuke hond lijkt me dat. Ben wel heel nieuwsgierig hoe het met de katten zal gaan. Eén van onze katten is als de dood voor honden en verstopte zich ooit (tijdens een logeerpartij van een piepklein hondje) dagenlang in de kast en was totaal overspannen.
  Dus ik hoop voor alle partijen dat het goed zal gaan. Laat het maar snel weten.

 20. Ahhhh….. *smelt*

 21. Update: hij eet de schoenen.pintjes en blaft alles bij elkaar..en de kat ligt in de kreukels
  geintje.. Zelf heb ik geen tijd meer voor een hond, maar ben er wel gek mee..
  Brr ..uitlaten is minder in de winterdag, maar je bent verzekerd van een frisse neus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft