Update Bor (3)

Bor is gisteren huiswaarts gekeerd en is de laatste vierentwintig uur behoorlijk aan het opknappen geslagen. Hij eet grandioos, drinkt lekker en wordt graag geknuffeld. Alleen is hij ook errug bang, en dan met name voor de huiskamer waar het ongeluk heeft plaats gevonden. Hij zit in een kamer, meestentijds naast mijn buro op de vensterbank en staart regelmatig angstig richting gang. Die wil hij nog wel betreden voor de kattenbak maar daar houdt het dan wel mee op. Dat kan nog wel eens lange tijd duren maar we geven hem de tijd, hij moet zelf bepalen wanneer hij weer wat stappen binnen durft te zetten. En hij is ook wel nieuwsgierig en wil eigenlijk met ons mee, dus wie weet zit hij morgen plotseling op de bank.

Zijn pootje is verre van geweldig maar dat heeft gewoon tijd nodig om te helen. Erop steunen en lopen doet duidelijk zeer, het pootje is ook wat ongecontroleerd en hij kan zich niet echt afzetten bij het springen. Heb een heel bouwwerk van stoelen en dozen gefabriceert zodat hij wel zelf de vensterbank op kan klimmen en na een hoop gestuntel begint hij door te krijgen hoe het werkt.

En verder .. mag hij alles (Niet teveel van voorstellen, hij is braaf van nature eigenlijk) en overladen we hem regelmatig met liefde. Met een hoop tijd denken we wel dat hij weer de oude wordt.

Comments (16)Previous

Meer Los Zand

Next

En wat nu dan?

16 Comments

 1. Inderdaad het beste het maar aan hem zelf overlaten. Hj heeft misschien nog we het meeste aan het zien van Knoepie die onbekommerd van de ene kamer naar de andere banjert.

 2. Marijke

  He, gelukkig. Beterschap Bor ! Geef hem een aai van mij 🙂

 3. desiree

  Die taaie Bor 🙂
  Goed om te lezen dat het thuis ook meteen beter gaat.
  De situatie zal de nodige tijd kosten maar zo’n klein kattenkoppie heeft heel wat te verwerken gehad in de afgelopen week…
  Verwen hem maar lekker met de aandacht die hij wil.
  En neem nu de tijd om ook jezelf weer eens te verwennen 🙂
  Ik geloof dat je ook al een heel renovatiejaar achter de rug hebt…
  😡 @};-

 4. Fijn dat hij weer thuis is!

  De rest komt nu vanzelf wel weer en aan het einde van het weekend schat ik zal alles bijna weer normaal zijn en was alles een boze droom.

 5. Wat een liefdevol logje 🙂

 6. Yvonne

  Fijn dat Bor weer thuis is!!!
  Geef hem een aai van mij en heel veel beterschap voor hem.
  En voor jullie ff een adem pauze toegewenst!
  veel liefs van Yvonne

 7. Dat ie thuis is geeft al meer rust..
  Voor beiden..

 8. Keeske de Vlaming

  Mooi, dat ie er weer is!
  Doe hem maar eens een (zachte) stevige knuffel vanuit het Oosten!

 9. Ik hoor het al; komt helemaal goed. Gelukkig.

 10. Gelukkig knapt hij op.

 11. Goed nieuws gelukkig! Ben blij te horen dat hij weer langzaam maar zeker de oude wordt! 🙂

  Mocht hij nou over een poosje nog steeds gangstress hebben, dan zou je misschien de Feliway-stekker proberen, dat heeft bij mijn kat enorm goed gewerkt na een traumatische gebeurtenis hier in huis. Zelf ruik je er niets van en je hoeft ook niet allerlei spul in je kat te mikken, daar houd ik nooit zo van (zij ook niet overigens ;-P).

 12. Die Feliway (ook in een goedkoper merk verkrijgbaar) is echt een heel goed idee. Overal die stekkers in de stopcontacten en spuiten met bussen. Het kost een stuiver maar dan heb je ook wat. Gewoon laten zitten tot ze leeg zijn.
  Dat deden wij toen de tweede kat kwam en de eerste (oudste) is van zichzelf al overspannen dus dan was niet niks. Het is helemaal goed gegaan.
  Doen! Lieve, lieve Bor. Ik denk aan hem !

 13. Die Feliway was de moeite van het overwegen waard geweest, ware het niet dat Bor met het uur vooruit is gegaan dus het niet meer nodig lijkt. Inmiddels loopt hij alleen nog wat mank en heeft hij voornamelijk nog last van niet te hoog kunnen springen. Maar hij kan wel al op de bank enzo. En nog belangrijker, hij komt weer overal in huis! Vrijdag nog redelijk voorzichtig en vandaag heeft hij bij me op bed geslapen en zeker een uur op de bank gelegen. In de huiskamer is hij wel wat erg alert op geluiden maar dat is het enige.

  Wat een bikkel he 😀 😡

 14. desiree

  Net als het baasje 😡

 15. desiree

  Het staat nog op zomertijd je klokkie b-)

 16. En nu een welcome home party Cinny! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft