En wat nu dan?

Bor is bijna helemaal de oude, nu mezelf nog bij elkaar vegen. Tenslotte was ik helemaal gericht op het feit dat er een hond bij kwam waar ik de komende jaren mijn handen lekker vol aan zou hebben. Dat ging wel erg dramatisch in rook op en nu, tja .. het is dat ik geen geraniums heb, anders zou ik er wat onthand achter zitten.  

In plaats daarvan zit ik dus maar achter de computer wat te piekeren wat ik nu moet verzinnen. Kantklossen of kaarten maken is niets voor mij, het meeste vrijwilligerswerk is te zwaar, de katten willen niet uitgelaten worden, op het balkon past hoogstens één tomatenplant en om nu elke week mijn log te gaan verbouwen is ook zoiets he. Het moge duidelijk zijn, ik heb nog geen clue wat ik met mijn leven aan moet.

Nog tips uit de zaal?

Bor knapte trouwens sneller op dan verwacht. Nog geen uur na onderstaande posting wandelde hij al de huiskamer in en inmiddels is hij bijna helemaal de oude. Hij loopt nog een beetje mank en dat is het. Nou ja hij wil ook geen gewone brokjes meer nu hij gewend is aan lekkernijen waar zijn medicijnen in verstopt zaten maar dat is een kwestie van wennen 😉

Comments (12)Previous

Update Bor (3)

Next

CiNNeR ‘leeg’

12 Comments

 1. Jezelf uit laten? (vraagt zonder hond die er wel uit móet iets meer eigen initiatief, maar het is allicht een optie?)

 2. desiree

  Of iemand in de buurt die overdag werkt en graag zijn/haar hond uitgelaten zou hebben afspreken dat je die overdag een keer dagelijks uitlaat.
  Dan heb je alle lusten en betrekkelijk weinig lasten…
  Dan heb je je rondje omdat er op je gerekend wordt 🙂

  Als Bor echt een slim katteke is dan moet ie nog even door blijven hinken als hij daar ook allerlei lekkers voor krijgt 😉

  Dikke knuffel aan alle beestjes 😡 @};-

 3. Lennard

  Ah, de zin van het leven. Tja. Als je het weet, mail me dan even. Dan heb ik er misschien ook wat aan 😉

 4. Een pup van een klein ras ? Chihuahua of zo ? Die kunnen ze wel aan. En als het eens niet lukt om hem uit te laten kun je die op het balkon zetten.

 5. @frans: tja, dat geeft de nodige beweging maar een passie of leuke bezigheid zal ik het niet gaan vinden en dat is toch meer wat ik zoek.

  @desiree: nou dan mis je toch wel een hoop meer lusten denk ik. Maar het moet ook iets zijn waar ik mijn leven mee kan vullen, een leuke richting kan geven zeg maar. Dat gaat met zoiets niet gebeuren, dan doe ik het voor iemand anders in plaats van voor mijzelf en daar gat het toch om.

  Bor heeft vandaag lekker vis gehad en elke dag een flinke scheut kattenmelk, dus hij had niet te klagen. Hij blijft een mooie, nu is hij zelf sjachernijig als we in bed kruipen omdat hij er zo lekker opligt 😀 Zijn pootje weet hij trouwens heel mooi te ontlasten, hij spring en land nu met de linkerpoot iets opgetrokken en dat doet hij heel knap. Heb ze net even flink geknuffeld 🙂

  @Lennard: nou aan de zin van het leven ben ik nog bepaald niet toe, gewoon een leuke, beetje structurele activiteit is het idee 🙂

  @Rian: wij zijn niet erg van de keline hondjes hahaha Maar wie weet overwegen we na verloop van tijd wel een pupje. Dat begint toch heel anders. Maar dat zal sowieso pas het voorjaar worden eer het weer puppietijd is, dus we kunnen er nog even over nadenken.

 6. Ik ben het met Rian eens. Alleen hoef je m.i. niet per se naar een klein ras te gaan. Een middenslag hond zou ook heel goed kunnen.

  Kies niet voor beagles, terriërs, herders en border collies etcetera. Dat lijkt me niet handig. Kijk naar honden die de ‘will to please’ hebben.

  Voorbeelden? Euhm een friese stabij of een golden retriever bijvoorbeeld.

  Ga ook eens naar de bibliotheek en lees je eens in, in hondenkarakters. Het is zeer interessante kost, want honden zijn heel erg verschillend. Kijk niet meteen naar de buitenkant, maar kijk eerder of het karakter van zo’n hond een beetje bij je past.

  Een hond overnemen ligt bijna altijd moeilijk, je koopt vaak de ellende van een ander. De dierenasiels zitten er vol mee.

 7. Bouw sculpturen van afgeknipte nagelresten. Leer operazingen. Wordt huiskapster voor beschimmelde etensresten. Ontwikkel een geheimschrift. Neem er een log bij. Zet je brievenbus drie straten verderop of neem een postbus ergens ver weg en ga iedere dag joggend je post halen. Cinner toch, er zijn zoveel dingen te doen, gewoon kiezen! 😉 😛

 8. Lastig.. Een hobby oppakken ,een leuke sport of zo..
  Studie?
  Ik weet niet waar de mogenlijkheden, moeilijkheden of interresse ligt bij je.
  Wellicht is er een dierenasiel bij jouw in de buurt waar ze het leuk vinden dat jij af en toe met een hond gaat lopen?
  Fijn dat je kat zo taai is!
  Enne als je je verveeld ..zijn er altijd nog die wegschuifklusjes..ghéhe.
  Ik verveel me dus nooit!

 9. Ik heb het: ga geraniums kweken! *bukt*

  Of leer muziek maken en/of computers programmeren, dat houdt mij al 25 jaar bezig 🙂

 10. Ik denk dat mensen pas écht weten wat ze met hun leven aanmoeten op het moment dat dat er niet meer toe doet 😉

 11. @Twennie Five: ingelezen en voorbereid zat, dat maakte het ongeluk extra lullig. Het is nu echt te snel om meteen op zoek te gaan de volgende hond, voor Bor maar ook gewoon voor ons, Charis was een scheetje hoor, we zien in het voorjaar wel verder.

  @Wenz: iewwww, daar zitten heel wat ranzige voorstellen tussen hahahaha Maar positief bekeken, die houden we erin!

  @feex: het dierenasiel hier is behoorlijk rottig en ik zou volslagen depressief worden dat ik al die beestjes ook weer achterlaat. Vroeger in een asiel gewerkt maar dat was tenminste een prettig asiel, toen heb ik er uiteindelijk maar een meegenomen 😉 Vervelen hoef ik me niet maar er moet wat leuks bij, alleen wegschufklussen is ook weer zoiets 🙂 Misschien een leuke cursus zien te vinden.

  @Arlo: *smijt een geraniumpot over de bar* 😀
  Heb nog een gitaar maar weinig talent geloof ik, wie weet een basgitaar 🙂

  @Greetje: veel te diepzinnig, ik beperk me maar even tot simpele leukigheidjes 🙂

 12. Wat je met je leven aanmoet? Ik denk dat er niks anders opzit dan je straf uitzitten? Misschien dat je wegens goed gedrag eerder vrij komt?

  Stel dan ook niet van die moeilijke vragen! Je moet ook helemaal niet nadenken over dat soort dingen. En over een leuke structurele activiteit gesproken, ik zoek nog een hardloopmaatje, interesse?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft