Bedankje!

Veel mensen hebben aangeboden bij te dragen aan de schikking die ik gisteren heb betaald. Inmiddels is dat niet meer nodig, Ronald van den Hoff van Mindz.com had via Marketingfacts al overvloedig hulp aangeboden bij deze zaak en heeft het schikkingsbedrag voor me betaald. Bij deze wil ik hem heel erg hartelijk bedanken hiervoor!!

Ook wil ik alle andere reagluurders en weblogs bedanken die me op elke manier mogelijk wilden supporten als ook de mensen die er voor zorgen dat de discussie hierover voortbestaat. Het gaat om het principe maar ook persoonlijk heb ik me onnoemelijk – en eerlijk gezegd voor mij onverwachts overweldigend – gesteund gezien.

En natuurlijk wil ik mijn vader bedanken die het geld had voorgeschoten en altijd al voor me klaar heeft gestaan. Hij heeft heel wat nachten geneuzel van mij aan moet horen. Love you!

Comments (14)Previous

Zo verliep een en ander verder ..

Next

… maar ME bestaat

14 Comments

 1. OK. Mooi dat het zo is opgelost!

 2. desiree

  Een compleet leger aan beschermbengeltjes Cinner :)>-
  U roept en wij staan klaar :d
  Zie nu wel dat deze aardkloot nooit zo rot kan zijn tegenover zoveel goeds @};-
  En bij deze een buiging aan Ronald van den Hoff, een werkelijk koene ridder in het land van bloggend Nederland

  Ik weet een schitterend citaat om een situatie als deze te onderstrepen …
  Oeps, o nee, dát zal ik maar laten 😉

 3. Lennard

  Love your father too!

  Cin, online is meer dan online. Blijkt wel weer. Mooi spul, dat internet!

 4. Ik heb de hele zaak gelezen en er een stukje over geschreven. Gezien de gevoeligheid van de zaak zal ik er echter niet naar linken en moet je zelf maar even zoeken. En owja; even waarschuwen als je me wil aanklagen wegens het gebruik van t plaatje 😉

  Succes ermee verder!

 5. Ik heb er ook maar een stukje over geschreven.

 6. @Desiree: hahahaha Dacht al, wanneer herinnert iemand zich mijn extreem lage vertrouwen in de mensheid nog 😀 Moet toegeven, dat vertrouwen heeft ook een stevige boost gekregen!

  @Lennard: zeker mooi spul, mooier dan soms lijkt. Deed me aan Kerst denken .. 😡

  @Tobias: dankjewel dat je er rekening mee houdt! Het valt erg mee heb ik gemerkt, meer mensen hebben naar elkaar gelinkt en zo blijf ik met bandbreedte redelijk aan de veilige kant. Hoewel ik nog nooit zoveel unieke bezoekers heb gehad geloof ik 😉 Zal even gaan zoeken, zo nieuwsgierig ben ik wel. Gelukkig ben ik niet erg claimlustig 😀

  @Hannah: dankjewel voor de aandacht ervoor.

 7. Zoals ik elders al zei:
  Alle lorf voor Ronald van den Hoff !
  🙂

 8. Lennard

  Het mooie is dat ik dit jaar weer op PZ zit en over de kerstpakketten ga…

 9. barth

  Cin,
  Je hebt een hoop goede vrienden. Dat is een hele rijkdom 😉
  groetjes

 10. @Gelkinghe: 😀

  @Lennard: heb je al besloten welk kerstpakket je jezelf gaat schenken? 😡

  @Barth: het is nog mooier, Ronald van den Hoff wist voor zaterdag niet eens van mijn bestaan!

 11. Gelukkig weer opgelost!

  Dikke knuffel van Meisje

 12. Ja ik sluit me aan bij de bovenstaande mensen. Ook ik ben blij dat het opgelost is meissie.

 13. Mooi dat het het zo is afgelopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft