Wegmisbruikers

Zojuist bij Wegmisbruikers: midden in de nacht wordt een BOB – zo een waar je ‘mee thuis kan komen’ - aangehouden die 52 kilometer te hard rijd. Hij reed te hard omdat hij geirriteerd was door zijn ketende medepassagiers die allen een aardig slokje op hadden. Zijn rijbewijs wordt ingevorderd waarna de politieman tot mijn verbazing vraagt of een van de andere pasagiers niet ‘toch’ naar huis kan rijden. En dat nogmaals vraagt. En dan aan een van de bewuste passagiers ook maar vraagt of ze wel zeker weet dat ze écht teveel op heeft om te gaan rijden. Weet ze dat wel heeeeeel zeker?

Voor de snelle reagluurders onder ons die overtuigd zijn dat hier Blik op de Weg stond in plaats van Wegmisbruikers, dat eh .. klopt dus. Hoewel ik me alleen te buiten was gegaan aan de chocomel had ik bij schrijven van de posting even het verkeerde programma voor ogen. Enfin, vaste lezers zijn wel wat gewend vermoed ik zomaar ..

Comments (12)Previous

Prince, fans en copyright

Next

Auteursrecht op de radio

12 Comments

 1. Gemist. Jammer.

 2. Waarschijnlijk bedoel je niet Blik op de Weg, maar Wegmisbruikers bij Veronica. Niet zoveel zuipen tijdens het tv-kijken, hè? b-)

 3. Owwwwwwwwwwwwww wat erg! Je hebt gelijk, ga het meteen aanpassen. Teveel chocomel gezopen zeker :”> (heb een alcoholintolerantie, dat ‘dronken’ ben ik van mezelf 😀 )

 4. Ze komen er wel vaker wat vreemd uit. Laatst reed iemand waar hij 80 mocht na correctie 137. Waarop oom agent meedeelde dat meneer van geluk mocht spreken dat het maar 47 kilometer was, 3 kilometer harder en hij was zijn rijbewijs kwijt geweest. Het zijn niet alleen Pabo-studenten die niet blijken te kunnen rekenen (en het woord “maar” vond ik op zijn zachtst gezegd ook wat ongepast) (de makers van het programma hadden het overigens ook niet door, of wilden de agent misschien ontzien)

 5. Lennard

  Het was een strikvraag van die agent. Als de passagier was gaan rijden dan had hij weer een boete kunnen uitschrijven. Het einde van het jaar nadert en quota moeten worden gehaald 😉

 6. was woensdag ook de bob… ik reed ook ergens wel te hard, niet omdat mijn mede passagiers aan het keten waren, die waren gewoon knock out, het was al ruim na middernacht, had al drie kwartier in de file gestaan en wilde gewoon naar huis…
  ben benieuwd of er nog geflitst is, sowieso niet mijn auto, maar toch 😛

 7. Ronald

  Van chocomel wordt men toch hyper actief?????

  Althans mijn koters wel, gelukkig haten ze het spul :d:d

 8. Patrick

  Ik heb het ook gezien en me verbaasd.
  Gelukkig was ze nuchter genoeg om zeker te weten dat ze te veel op had..

 9. @frans54: ja dat is ook wel verbijsterend om te zien, nogal knullig ook.

  @lennard: je vraagt het je af ja 😀

  @kurai: ook zonde, ben je netjes de bob en dan rij je te hard 🙂

  @Ronald: word er niet drukker van dan ik al ben eigenlijk, hoogstens dikker 😉

  @Patrick: inderdaad. Vond het ergens wel sneu allemaal, omdat ze verder zo netjes waren en dit dan zo lullig is. Maar goed, meer dan 50 km te hard is niet misselijk.

 10. ..shipsj ik reidt eigunluk altijt vjeel bjeter as ik gedwonken hep..

  Ik houw altwijd gewjoon du fangreel fast, dan komik alteid wjaar ik weeze moed!

  *hipsjj*

 11. wegmisbruikers
  luke
  progamma
  dat is mijn favoriten
  politie weegovertenig sufanten
  serie
  komt elke zonadgavond
  om 20.30 uur tot 21.30
  sbs6 uitzeden
  grotjes
  van
  alek vidakovic
  b-):)>-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft